

Gresskar og tofu-gryte
total tid
50 min.
50 min.
tilberedningstid
Næringsinnhold (per porsjon):
728 kJ
/
174 kcal
Tilberedning
Steg 1
Del opp gresskar, paprika og tofu i biter. Skjær løken i strimler. Vend løken inn i oljen. Tilsett deretter krydder, resten av grønnsakene, tofu og hvitløk.
Steg 2
Stek alt sammen i en stekepanne på middels sterk varme i omtrent 10 minutter. Tilsett vann, hakkede tomater og Kikkoman Soyasaus. Kok under lokk i ca. 30 minutter og rør av og til.
Steg 3
Dryss over finhakket persille før servering.
Oppskrifts-ID: 917
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer