Wok med sprøstekt and og grønnsaker i plomme- og soyasaus
Oppdag den rike blandingen av femkrydder og plommesaus i denne wokstekte anderetten i kinesisk stil – perfekt med både nudler og ris.
Ingredienser
And:
Wok:
Tilberedning
Steg 1
Legg andelårene i en kasserolle. Tilsett Kikkoman Soyasaus, vann og kryddere. Skjær opp hvitløk og ingefær og ha oppi kasserollen. Gi et oppkok, legg deretter på lokk og la det småkoke i ca. 45 minutter til andelårene er møre.
Steg 2
Skjær rødløken i strimler. Hakk hvitløken. Finhakk eller rasp ingefæren. Hakk chilipepperen. Skjær pak choy i strimler og plommen i terninger. Skjær shiitakesoppen i små biter. Hakk vårløken. Riv det kokte andekjøttet av bena og skjær det i små biter.
Steg 3
Varm opp litt olje i pannen. Tilsett andekjøttet og stek kort. Tilsett rødløk, hvitløk, chili og ingefær og stek i ca. 1 minutt. Tilsett pak choy, sopp, sukkererter og (eventuelt) bambusskudd. Wokk i ca. 1 minutt. Etterpå tilsetter du plommesaus, Kikkoman Soyasaus og ternet plomme. Wokk kort, og tilsett deretter hakket vårløk.
Steg 4
Server med kokte risnudler.
Tips:
Denne retten smaker også deilig med ris, og du kan bruke de grønnsakene du ønsker.
Oppskrifts-ID: 1397
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer