Mini-Wellingtons med gresskar og sopp
Tilberedning
Steg 1
Skjær gresskaret i 2 halvdeler og hul det ut. Del hver halvdel i 3 deler, legg dem i en stekepanne hvor de småkokes/dampes med 50 ml vann og 1,5 ss soyasaus. Avkjøl etterpå.
Steg 2
Finhakk løken og fres den i olivenolje. Når den er brunet, tilsett sopp i terninger og 1 ss soyasaus. Stek det hele sammen i noen minutter.
Steg 3
I mellomtiden koker du den tørkede soppen i vann. Når soppen er myk, tar du den ut og finhakker den. Ha den sammen den tidligere tilberedte soppen og løken.
Steg 4
Del butterdeigen i 6 like rektangler. I midten av hver av dem legger du soppfyllet og et stykke gresskar. Dekk dem med resten av deigen. Pensle med eggehviten.
Steg 5
Stek dem i en forvarmet ovn til 190 grader til de er gyldenbrune i ca 18-25 minutter.
Oppskrifts-ID: 932
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer