Yakitori
Tilberedning
Steg 1
Bland kyllingkjøttdeig med eggeplomme, soyasaus, hvetemel og sesamolje. La det hvile i 10 minutter før du med en skje lager seks kjøttboller som træs på spydene.
Steg 2
Skjær hver asparges i fire. Skjær hver baconskive i seks biter, rull de rundt aspargesen og træ dem på spyd.
Steg 3
Fjern skinnet (og bena) fra kyllinglårene og skjær kjøttet i mindre biter. Skjær vårløk i rundt 3 cm lange biter. Træ kyllingkjøtt og vårløk på spyd. Træ så kyllingskinnet og kyllingkjøtt på de siste spydene.
Steg 4
Bland ingrediensene for tare-sausen i en panne og kok det opp.
Steg 5
Dryss litt havsalt over spydene og grill de over grillen eller i en grillpanne til kjøttet er gjennomstekt.
Steg 6
Pensle grillspydene med tare-saus når de nesten er ferdige. Hell soyasaus i en liten skål, legg i eggeplommen og server.
Oppskrifts-ID: 693
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer