Sitrusbakt laks
Gled deg til en herlig smaksopplevelse med denne appetittvekkende sitrusbakte laksen i perfekt kombinasjon med stekt asparges, sprøstekte poteter og en lett grønnsakssalat.
Tilberedning
Steg 1
250 g laksefilet – 2 ss olivenolje – 1 ts pepper – 1 ss hakket persille – ½ sitron – ½ lime – ½ bunt bunt grønn asparges – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt
Gni inn laksefileten med 1 ss olivenolje, pepper og persille. Skjær lime og sitron i skiver og legg dem oppå fisken. Gni inn aspargesen med 1 ss olivenolje og Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt. Stek aspargesen sammen med fisken i stekeovn ved 180 °C i 20 minutter.
Steg 2
300 g kokte poteter – 1 ss olivenolje – 1 ss sesamfrø
Del potetene i fire. Stek dem i olivenolje og dryss over sesamfrø.
Steg 3
40 g ruccola – 1 ss olivenolje – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – 1 ts cidereddik – 1 ts honning
Bland godt alle ingrediensene til dressingen og hell den over ruccolaen. Server med bakt laks og poteter.
Oppskrifts-ID: 1315
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer