Tofuburger med teriyaki-coleslaw og srirachadressing

total tid 30 min.
30 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner

Til coleslaw

150 g
rødkål
1 
stor gulrot
1 ss
havreyoghurt (alternativt: soyayoghurt)
1 ts
sennep
fersk malt pepper

Til dressingen

2 ss
havreyoghurt (alternativt: soyayoghurt)
2 ss
sriracha-chilisaus

Dessuten

350 g
tofu
2 ss
fullkornmel
1 ss
sesam
Salt, fersk malt pepper
2 ½ ss
vegetabilsk olje
1 
rødløk
50 g
salat
4 
burgerbrød
100 g
kimchi (alternativt: fermentert surkål)
Næringsinnhold (per porsjon): 1481 kJ  /  353 kcal
8,2 g Fett
17,2 g Protein
48,5 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Til coleslawen fjerner du de ytterste bladene på rødkålen, del den i fire, skjær ut stilken kileformet og snitt kålen i fine strimler. Rens og skrell gulroten og skjær den i strimler med en potetskreller. Rør sammen teriyaki-marinade, yoghurt og sennep, bland inn kål og gulrot og smak til med pepper.

Steg 2

Rør sammen yoghurt, sriracha og soyasaus til dressingen. Skjær tofuen i 4 skiver. Bland mel og sesam, vend tofuen flere ganger i blandingen og krydre med salt og pepper. Varm opp olje i en panne og brun tofuen i den på begge sider i ca. 3-4 minutter. Skrell løken og skjær den i strimler. Vask salaten og tørk den i slynge.

Steg 3

Del burgerbrødene i to. Ha teriyaki-coleslaw, salat, tofu, kimchi og løk på underdelen, hell over dressing, legg på overdelen og server tofuburgeren.

Oppskrifts-ID: 145

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Til coleslawen fjerner du de ytterste bladene på rødkålen, del den i fire, skjær ut stilken kileformet og snitt kålen i fine strimler. Rens og skrell gulroten og skjær den i strimler med en potetskreller. Rør sammen teriyaki-marinade, yoghurt og sennep, bland inn kål og gulrot og smak til med pepper.

Rør sammen yoghurt, sriracha og soyasaus til dressingen. Skjær tofuen i 4 skiver. Bland mel og sesam, vend tofuen flere ganger i blandingen og krydre med salt og pepper. Varm opp olje i en panne og brun tofuen i den på begge sider i ca. 3-4 minutter. Skrell løken og skjær den i strimler. Vask salaten og tørk den i slynge.

Del burgerbrødene i to. Ha teriyaki-coleslaw, salat, tofu, kimchi og løk på underdelen, hell over dressing, legg på overdelen og server tofuburgeren.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.