

Tofuburger med teriyaki-coleslaw og srirachadressing
Ingredienser
Til coleslaw
Til dressingen
Dessuten
Tilberedning
Steg 1
Til coleslawen fjerner du de ytterste bladene på rødkålen, del den i fire, skjær ut stilken kileformet og snitt kålen i fine strimler. Rens og skrell gulroten og skjær den i strimler med en potetskreller. Rør sammen teriyaki-marinade, yoghurt og sennep, bland inn kål og gulrot og smak til med pepper.
Steg 2
Rør sammen yoghurt, sriracha og soyasaus til dressingen. Skjær tofuen i 4 skiver. Bland mel og sesam, vend tofuen flere ganger i blandingen og krydre med salt og pepper. Varm opp olje i en panne og brun tofuen i den på begge sider i ca. 3-4 minutter. Skrell løken og skjær den i strimler. Vask salaten og tørk den i slynge.
Steg 3
Del burgerbrødene i to. Ha teriyaki-coleslaw, salat, tofu, kimchi og løk på underdelen, hell over dressing, legg på overdelen og server tofuburgeren.
Oppskrifts-ID: 145
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer





![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)














