

Schnitzel med teriyaki i curry ramensuppe
En ny vri på ramen med en sprøstekt schnitzel marinert i Kikkoman Teriyaki Marinade, servert med en velduftende curry ramensuppe – nyt smaken av schnitzel, curry og ramen i en og samme rett!
Tilberedning
Steg 1

2 svineschnitzler (ca. 130 g hver) – 100 dl Kikkoman Teriyaki Marinade – 40 g mel – 2 egg – 50 g Kikkoman Panko - Sprød Brødrasp i Japansk Stil
Legg kjøttet mellom to lag plastfolie eller i en frysepose. Bruk kjøtthammer eller en kasserolle med håndtak til å banke kjøttet tynt. Mariner det i Kikkoman Teriyaki Marinade i ca. 15 minutter. Dryss mel over de marinerte schnitzlene og dekk dem med pisket egg og til slutt med Kikkoman Panko.
Steg 2

40 g usaltet smør – 2 ½ ss solsikkeolje
Ha smøret og solsikkeoljen i en stekepanne og varm opp. Når smøret har smeltet, legger du oppi schnitzlene og steker dem til de er sprø og gyllenbrune på begge sider.
Steg 3

½ spisskål – 1 rødløk – 1 mini-pak choy – 4 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 2 ss solsikkeolje
Skjær spisskålen i små biter og stek den i en panne med 1 ss solsikkeolje på middels varme. Så snart den er ferdig, tilsett 1 ts Kikkoman Soyasaus, stek kort og ta av varmen. Skjær rødløken i strimler, stek i ½ ss oppvarmet olje og krydre med 2 ts Kikkoman Soyasaus. Skjær mini-pak choy i brede strimler, stek på samme måte med ½ ss olje og tilsett 1 ts Kikkoman Soyasaus.
Steg 4

200 g ramennudler – 10 g karri – 50 dl Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak – 4 ts kremfløte – 540 dl varmt vann
Tilbered ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken. Ha karri, Kikkoman Ramen Suppebase, fløte og 540 ml varmt vann i en panne, bland godt og varm opp. Skjær schnitzlene i strimler. Fordel de kokte nudlene på 2 boller, tilsett varm curry ramensuppe, og legg grønnsakene og schnitzelstrimlene oppå nudlene.
Steg 5

2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi – 2 ss majones – Noen blader bladpersille
Bland Kikkoman Kimchi Chilisaus med majones og hell det over schnitzlene. Resten av sausen kan brukes som dipp. Dryss over persille og server.
Tips
Oppskrifts-ID: 1473
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer