Schnitzel med teriyaki i curry ramensuppe
Schnitzel med teriyaki i curry ramensuppe

Schnitzel med teriyaki i curry ramensuppe

total tid60 min.
10 min.tilberedningstid
35 min.koketid
15 min.marineringstid

En ny vri på ramen med en sprøstekt schnitzel marinert i Kikkoman Teriyaki Marinade, servert med en velduftende curry ramensuppe – nyt smaken av schnitzel, curry og ramen i en og samme rett!

Ingredienser

2 porsjoner
2 
svineschnitzler (ca. 130 g hver)
40 g
mel
2 
egg
40 g
usaltet smør
60 dl
solsikkeolje
 ½ 
spisskål
1 
rødløk
1 
mini-pak choy
200 g
ramennudler
10 g
karri
4 ts
kremfløte
540 dl
varmt vann
2 ss
majones
Noen blader bladpersille
Næringsinnhold (per porsjon):5185 kJ / 1238 kcal
73 gFett
53 gProtein
89 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

2  svineschnitzler (ca. 130 g hver) – 100 dl Kikkoman Teriyaki Marinade40 g mel – 2  egg – 50 g Kikkoman Panko - Sprød Brødrasp i Japansk Stil

Legg kjøttet mellom to lag plastfolie eller i en frysepose. Bruk kjøtthammer eller en kasserolle med håndtak til å banke kjøttet tynt. Mariner det i Kikkoman Teriyaki Marinade i ca. 15 minutter. Dryss mel over de marinerte schnitzlene og dekk dem med pisket egg og til slutt med Kikkoman Panko. 

Steg 2

40 g usaltet smør – 2 ½ ss solsikkeolje

Ha smøret og solsikkeoljen i en stekepanne og varm opp. Når smøret har smeltet, legger du oppi schnitzlene og steker dem til de er sprø og gyllenbrune på begge sider.

Steg 3

 ½  spisskål – 1  rødløk – 1  mini-pak choy – 4 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 ss solsikkeolje

Skjær spisskålen i små biter og stek den i en panne med 1 ss solsikkeolje på middels varme. Så snart den er ferdig, tilsett 1 ts Kikkoman Soyasaus, stek kort og ta av varmen. Skjær rødløken i strimler, stek i ½ ss oppvarmet olje og krydre med 2 ts Kikkoman Soyasaus. Skjær mini-pak choy i brede strimler, stek på samme måte med ½ ss olje og tilsett 1 ts Kikkoman Soyasaus.

Steg 4

200 g ramennudler – 10 g karri – 50 dl Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak4 ts kremfløte – 540 dl varmt vann

Tilbered ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken. Ha karri, Kikkoman Ramen Suppebase, fløte og 540 ml varmt vann i en panne, bland godt og varm opp. Skjær schnitzlene i strimler. Fordel de kokte nudlene på 2 boller, tilsett varm curry ramensuppe, og legg grønnsakene og schnitzelstrimlene oppå nudlene. 

Steg 5

2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi2 ss majones – Noen blader bladpersille

Bland Kikkoman Kimchi Chilisaus med majones og hell det over schnitzlene. Resten av sausen kan brukes som dipp. Dryss over persille og server. 

Tips

Oppskrifts-ID: 1473

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

2 svineschnitzler (ca. 130 g hver) – 100 dl Kikkoman Teriyaki Marinade40 g mel – 2 egg – 50 g Kikkoman Panko - Sprød Brødrasp i Japansk Stil

Legg kjøttet mellom to lag plastfolie eller i en frysepose. Bruk kjøtthammer eller en kasserolle med håndtak til å banke kjøttet tynt. Mariner det i Kikkoman Teriyaki Marinade i ca. 15 minutter. Dryss mel over de marinerte schnitzlene og dekk dem med pisket egg og til slutt med Kikkoman Panko. 

40 g usaltet smør – 2 ½ ss solsikkeolje

Ha smøret og solsikkeoljen i en stekepanne og varm opp. Når smøret har smeltet, legger du oppi schnitzlene og steker dem til de er sprø og gyllenbrune på begge sider.

½ spisskål – 1 rødløk – 1 mini-pak choy – 4 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 ss solsikkeolje

Skjær spisskålen i små biter og stek den i en panne med 1 ss solsikkeolje på middels varme. Så snart den er ferdig, tilsett 1 ts Kikkoman Soyasaus, stek kort og ta av varmen. Skjær rødløken i strimler, stek i ½ ss oppvarmet olje og krydre med 2 ts Kikkoman Soyasaus. Skjær mini-pak choy i brede strimler, stek på samme måte med ½ ss olje og tilsett 1 ts Kikkoman Soyasaus.

200 g ramennudler – 10 g karri – 50 dl Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak4 ts kremfløte – 540 dl varmt vann

Tilbered ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken. Ha karri, Kikkoman Ramen Suppebase, fløte og 540 ml varmt vann i en panne, bland godt og varm opp. Skjær schnitzlene i strimler. Fordel de kokte nudlene på 2 boller, tilsett varm curry ramensuppe, og legg grønnsakene og schnitzelstrimlene oppå nudlene. 

2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi2 ss majones – Noen blader bladpersille

Bland Kikkoman Kimchi Chilisaus med majones og hell det over schnitzlene. Resten av sausen kan brukes som dipp. Dryss over persille og server. 

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.