

Asiatiske blomkålvinger
Ingredienser
Blomkålvinger
Marinade
Dipp-saus
Topping
Tilberedning
Steg 1
Forvarm stekeovnen til 225 °C. Vask blomkålen og del den opp i buketter. Rør sammen mel med ca. 150 ml vann og soyasaus. Vend bukettene i blandingen og fordel dem på en bakepapirkledd stekeplate. Stek ved 225 °C (midt i ovnen), ca. 15 minutter.
Steg 2
Rør sammen hvitløk, ketchup, soyasaus, sirup, ingefær, sesamolje og limesaft til en marinade. Vend de varme blomkålvingene i marinaden og legg dem tilbake på stekeplaten. Stek i ytterligere 5-10 minutter til blomkålvingene er gylne.
Steg 3
Kok opp kokosmelk og peanøttsmør. Smak til med limesaft, soyasaus og chilipulver. Topp blomkålvingene med vårløk, frisk koriander og sesamfrø. Server med kokossausen.
Oppskrifts-ID: 56
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer





![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)














