Curry med blomkål, cashewnøtter og spinat med ris
En velduftende og mildt krydret blomkål-spinatcurry med ris og nøtter som utgjør en appetittvekkende blanding av smaker og teksturer. Perfekt som en sunn og smakfull lunsj i matpausen.
Tilberedning
Steg 1
3 tomater – 1 ss Kikkoman ristet Sesamolje – 1 løk – 1 fedd hvitløk – 1 ts karripasta – 50 g spinat – 1,2 dl vann – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt
Blansjer og skrell tomatene, skjær dem i terninger. Hakk og stek løken i Kikkoman Sesamolje. Tilsett hvitløksfedd og karripasta. Rør om. Tilsett spinat, tomater, vann og Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt.
Steg 2
200 g blomkål – 2 ½ dl kokosmelk
Skjær blomkålen i små buketter. Ha blomkålen og kokosmelken oppi sausen. Legg på lokk og kok i 10 minutter.
Steg 3
40 g cashewnøtter – 100 g ris – 1 bunt koriander
Rist cashewnøttene i en tørr stekepanne.
Kok risen og ha den deretter i bokser. Hell currysausen over dem og dryss over nøtter og fersk koriander.
Tip:
Vil du ha en sterkere kryddersmak, kan du bruke mer karripasta eller krydre med en klype chilipepper.
Oppskrifts-ID: 1325
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer