Omelett med grønnsaker
Omelett med grønnsaker

Omelett med grønnsaker

total tid12 min.
5 min.tilberedningstid
7 min.koketid

Unn deg en dristig smaksopplevelse til lunsj med denne lette og luftige grønnsaksomeletten, full av rik soyasmak.

Greit å vite: Denne retten er en del av Meal Prep-serien. Du kan finne de to andre oppskriftene i settet her.

Ingredienser

2 porsjoner
2 ss
stekeolje
1 
løk
 ½ 
gulrot
 ½ 
rød paprika
 ½ ts
pepper
1 ss
vårløk
4 
egg
1 ss
hvetemel
Majones-srirachasausen fra oppskriften “Bolle med storfekjøtt og grønnsaker”
Næringsinnhold (per porsjon):1754 kJ / 419 kcal
31,1 gFett
16,3 gProtein
17,4 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

1 ss stekeolje – 1  løk –  ½  gulrot –  ½  rød paprika –  ¼ ts pepper – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus ½ ss vårløk

Skjær gulroten og paprikaen i staver, og hakk løken og vårløken. Stek løken i olje til den er gyllen, tilsett så gulrot og paprika. Tilsett pepper og Kikkoman Soyasaus. Dryss til slutt over vårløken og sett til side.

Steg 2

4  egg – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus ¼ ts pepper – 1 ss hvetemel

Skill eggehviten fra plommene. Hell hviten i en stor bolle og pisk den stiv. Tilsett eggeplommene blandet med Kikkoman Soyasaus og pepper. Visp på lav mikserhastighet. Sikt inn melet og bland forsiktig.

 

Steg 3

1 ss stekeolje

Varm opp oljen i en stekepanne og spre den godt over hele bunnen. Hell i halvparten av omelettrøren. Stek på lav varme i 1-2 minutter, legg så halvparten av de tilberedte grønnsakene på toppen.

Legg på lokk og stek i ca. 4 minutter på lav varme. Ta omeletten ut av pannen. Lag den andre omeletten på samme måte.

Steg 4

Majones-srirachasausen fra oppskriften “Bolle med storfekjøtt og grønnsaker” –  ½ ss vårløk

Hakk vårløken. Brett omelettene dobbelt og legg dem i lunsjbokser. Server med majones-srirachasausen og vårløk.

Oppskrifts-ID: 1329

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

1 ss stekeolje – 1 løk – ½ gulrot – ½ rød paprika – ¼ ts pepper – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus ½ ss vårløk

Skjær gulroten og paprikaen i staver, og hakk løken og vårløken. Stek løken i olje til den er gyllen, tilsett så gulrot og paprika. Tilsett pepper og Kikkoman Soyasaus. Dryss til slutt over vårløken og sett til side.

4 egg – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus ¼ ts pepper – 1 ss hvetemel

Skill eggehviten fra plommene. Hell hviten i en stor bolle og pisk den stiv. Tilsett eggeplommene blandet med Kikkoman Soyasaus og pepper. Visp på lav mikserhastighet. Sikt inn melet og bland forsiktig.

 

1 ss stekeolje

Varm opp oljen i en stekepanne og spre den godt over hele bunnen. Hell i halvparten av omelettrøren. Stek på lav varme i 1-2 minutter, legg så halvparten av de tilberedte grønnsakene på toppen.

Legg på lokk og stek i ca. 4 minutter på lav varme. Ta omeletten ut av pannen. Lag den andre omeletten på samme måte.

Majones-srirachasausen fra oppskriften “Bolle med storfekjøtt og grønnsaker” – ½ ss vårløk

Hakk vårløken. Brett omelettene dobbelt og legg dem i lunsjbokser. Server med majones-srirachasausen og vårløk.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.