Omelett med grønnsaker
Unn deg en dristig smaksopplevelse til lunsj med denne lette og luftige grønnsaksomeletten, full av rik soyasmak.
Tilberedning
Steg 1
1 ss stekeolje – 1 løk – ½ gulrot – ½ rød paprika – ¼ ts pepper – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – ½ ss vårløk
Skjær gulroten og paprikaen i staver, og hakk løken og vårløken. Stek løken i olje til den er gyllen, tilsett så gulrot og paprika. Tilsett pepper og Kikkoman Soyasaus. Dryss til slutt over vårløken og sett til side.
Steg 2
4 egg – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – ¼ ts pepper – 1 ss hvetemel
Skill eggehviten fra plommene. Hell hviten i en stor bolle og pisk den stiv. Tilsett eggeplommene blandet med Kikkoman Soyasaus og pepper. Visp på lav mikserhastighet. Sikt inn melet og bland forsiktig.
Steg 3
1 ss stekeolje
Varm opp oljen i en stekepanne og spre den godt over hele bunnen. Hell i halvparten av omelettrøren. Stek på lav varme i 1-2 minutter, legg så halvparten av de tilberedte grønnsakene på toppen.
Legg på lokk og stek i ca. 4 minutter på lav varme. Ta omeletten ut av pannen. Lag den andre omeletten på samme måte.
Steg 4
Majones-srirachasausen fra oppskriften “Bolle med storfekjøtt og grønnsaker” – ½ ss vårløk
Hakk vårløken. Brett omelettene dobbelt og legg dem i lunsjbokser. Server med majones-srirachasausen og vårløk.
Oppskrifts-ID: 1329
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer