Svinewok med kål og chili i thai-stil
Denne spenstige svinewoken blander thai-inspirert krydder med sprø kål og et kick av chili. Her får du en rett som er full av smak og ferdig på få minutter.
Tilberedning
Steg 1
Hakk kålen. Skjær sjalottløken i strimler. Finhakk hvitløk og chili. Skjær voksbønnene i 2-3 cm store biter.
Steg 2
Varm opp litt olje i pannen. Tilsett sjalottløk og chili og stek til sjalottløken mykner og begynner å bli brun. Mot slutten av steketiden tilsetter du hvitløk og ingefær.
Steg 3
Tilsett svinekjøttdeigen, bland godt slik at den deler seg i mindre biter. Stek på høy varme til kjøttet brunes på alle sider. Etter 2 minutter tilsetter du kål og voksbønner, stek sammen med kjøttet i ca. 2 minutter. Tilsett thaibasilikumbladene og stek til de skrumper inn. Tilsett Kikkoman Soyasaus, fiskesaus og østerssaus og bland godt.
Steg 4
Server garnert med resten av thaibasilikumen.
Tips:
Denne retten passer bra med ris og stekt egg.
Oppskrifts-ID: 1391
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer