Svinewok med kål og chili i thai-stil
Svinewok med kål og chili i thai-stil

Svinewok med kål og chili i thai-stil

total tid25 min.
10 min.tilberedningstid
15 min.koketid

Denne spenstige svinewoken blander thai-inspirert krydder med sprø kål og et kick av chili. Her får du en rett som er full av smak og ferdig på få minutter.

Ingredienser

2 porsjoner
300 g
svinekjøttdeig
100 g
kål
2 
sjalottløk
4 
hvitløksfedd
2 
chilipepper
150 g
voksbønner
4 ss
matolje (f.eks. rapsolje)
15 g
ferskraspet ingefær
1 bunt
thaibasilikum, ta vare på noen blader til garnityr
1 ss
fiskesaus
1 ½ ss
østerssaus (valgfritt)
Næringsinnhold (per porsjon):2512 kJ / 600 kcal
38 gFett
40 gProtein
21 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Hakk kålen. Skjær sjalottløken i strimler. Finhakk hvitløk og chili. Skjær voksbønnene i 2-3 cm store biter.

Steg 2

Varm opp litt olje i pannen. Tilsett sjalottløk og chili og stek til sjalottløken mykner og begynner å bli brun. Mot slutten av steketiden tilsetter du hvitløk og ingefær.

Steg 3

Tilsett svinekjøttdeigen, bland godt slik at den deler seg i mindre biter. Stek på høy varme til kjøttet brunes på alle sider. Etter 2 minutter tilsetter du kål og voksbønner, stek sammen med kjøttet i ca. 2 minutter. Tilsett thaibasilikumbladene og stek til de skrumper inn. Tilsett Kikkoman Soyasaus, fiskesaus og østerssaus og bland godt.

Steg 4

 Server garnert med resten av thaibasilikumen.

Tips:

Denne retten passer bra med ris og stekt egg.

Oppskrifts-ID: 1391

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Hakk kålen. Skjær sjalottløken i strimler. Finhakk hvitløk og chili. Skjær voksbønnene i 2-3 cm store biter.

Varm opp litt olje i pannen. Tilsett sjalottløk og chili og stek til sjalottløken mykner og begynner å bli brun. Mot slutten av steketiden tilsetter du hvitløk og ingefær.

Tilsett svinekjøttdeigen, bland godt slik at den deler seg i mindre biter. Stek på høy varme til kjøttet brunes på alle sider. Etter 2 minutter tilsetter du kål og voksbønner, stek sammen med kjøttet i ca. 2 minutter. Tilsett thaibasilikumbladene og stek til de skrumper inn. Tilsett Kikkoman Soyasaus, fiskesaus og østerssaus og bland godt.

 Server garnert med resten av thaibasilikumen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.