Tagliatelle med ragù bianco og soyasaus
Tilberedning
Steg 1
For tagliatelle: Dryss mel på brettet, lag en fordypning i midten og ha i eggene og en klype salt. Bland det først sammen med en gaffel og så med hendene. Kna det i 10 minutter til deigen er glatt; form deigen til en kule og pakk den inn i plast. La det hvile i 30 minutter.
Steg 2
Rull ut deigen med et kjevle eller nudelmaskin til middels tykkelse og lag nudlene. La deigen hvile i noen minutter på en overflate drysset over med mel.
Steg 3
For krydring: Hakk selleri, gulrot og løk for sausen. Varm litt olivenolje opp i en stekepanne og ha i grønnsakene. La det småkoke i noen minutter ved svak varme. Tilsett pølse skåret opp i småbiter og kjøttdeig og brunstek. Tilsett så hvitvinen.
Steg 4
Når vinen er rørt ut, ha i pepper. La det koke videre og tilsett litt vann eller buljong. La det koke videre i ca. 30 minutter med lokk på. Tilsett vann ved behov. Tilsett soyasausen når sausen er nesten ferdigkokt.
Steg 5
Kok tagliatelle i en stor kasserolle med saltvann. Koketiden varierer alt etter nudlenes valgte størrelse. Hell bort kokevann og server med ragù bianco.
Oppskrifts-ID: 312
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer