Tagliatelle med ragù bianco og soyasaus
Tagliatelle med ragù bianco og soyasaus

Tagliatelle med ragù bianco og soyasaus

total tid90 min.
90 min.tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner

For tagliatelle:

300 g
mel
3 
egg
1 klype
fint salt

For the seasoning:

100 g
pølse
100 g
kvernet storfekjøtt
1 
gulrot
1 
stilk stangselleri
1 
løk
 ½ 
glass hvitvin
Varmt vann eller tilstrekkelig med buljong
Pepper
Virgin olivenolje extra
2 
laurbærblader

Tilberedning

Steg 1

For tagliatelle: Dryss mel på brettet, lag en fordypning i midten og ha i eggene og en klype salt. Bland det først sammen med en gaffel og så med hendene. Kna det i 10 minutter til deigen er glatt; form deigen til en kule og pakk den inn i plast. La det hvile i 30 minutter.

Steg 2

Rull ut deigen med et kjevle eller nudelmaskin til middels tykkelse og lag nudlene. La deigen hvile i noen minutter på en overflate drysset over med mel.

Steg 3

For krydring:  Hakk selleri, gulrot og løk for sausen. Varm litt olivenolje opp i en stekepanne og ha i grønnsakene. La det småkoke i noen minutter ved svak varme. Tilsett pølse skåret opp i småbiter og kjøttdeig og brunstek. Tilsett så hvitvinen.

Steg 4

Når vinen er rørt ut, ha i pepper. La det koke videre og tilsett litt vann eller buljong. La det koke videre i ca. 30 minutter med lokk på. Tilsett vann ved behov. Tilsett soyasausen når sausen er nesten ferdigkokt.

Steg 5

Kok tagliatelle i en stor kasserolle med saltvann. Koketiden varierer alt etter nudlenes valgte størrelse. Hell bort kokevann og server med ragù bianco.

Oppskrifts-ID: 312

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

For tagliatelle: Dryss mel på brettet, lag en fordypning i midten og ha i eggene og en klype salt. Bland det først sammen med en gaffel og så med hendene. Kna det i 10 minutter til deigen er glatt; form deigen til en kule og pakk den inn i plast. La det hvile i 30 minutter.

Rull ut deigen med et kjevle eller nudelmaskin til middels tykkelse og lag nudlene. La deigen hvile i noen minutter på en overflate drysset over med mel.

For krydring:  Hakk selleri, gulrot og løk for sausen. Varm litt olivenolje opp i en stekepanne og ha i grønnsakene. La det småkoke i noen minutter ved svak varme. Tilsett pølse skåret opp i småbiter og kjøttdeig og brunstek. Tilsett så hvitvinen.

Når vinen er rørt ut, ha i pepper. La det koke videre og tilsett litt vann eller buljong. La det koke videre i ca. 30 minutter med lokk på. Tilsett vann ved behov. Tilsett soyasausen når sausen er nesten ferdigkokt.

Kok tagliatelle i en stor kasserolle med saltvann. Koketiden varierer alt etter nudlenes valgte størrelse. Hell bort kokevann og server med ragù bianco.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.