

Autentisk Poke Bowl
Tilberedning
Steg 1
Kok ris som angitt på pakken. La den avkjøles litt, før du fordeler den på 4 skåler.
Steg 2
Skjær fennikel i svært tynne skiver og legg dem i iskaldt vann. Skjær avocado i skiver, skjær agurken i terninger, og del redikkene i to. Legg sukkerertene i en sil og hell kokende vann over dem.
Steg 3
Fjern skinnet fra laksen og skjær fisken i terninger. Bland lakseterninger, Kikkoman Poke Sauce og sesamfrø.
Steg 4
Legg fennikel, agurk, avocado, redikker, sukkererter, laks og fersk koriander på risen i hver av skålene, og strø sesam over. Ekstra Kikkoman Poke Sauce til pokebolle serveres som tilbehør.
Oppskrifts-ID: 212
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer