Bruschetta med edamame og halvtørkede tomater
Bruschetta med edamame og halvtørkede tomater

Bruschetta med edamame og halvtørkede tomater

total tid30 min.
30 min.tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner

Til pålegg med edamame:

400 g
edamame, uten skall
1 
avokado
3 ss
vegetabilsk olje
1 ss
sitronsaft
2 ss
melis
1 klype
salt

Til pynt/pålegg med tomater:

180 g
halvtørkede tomater (se tips)
4 ss
olivenolje
1 ts
sitronsaft
Oregano (eller basilikum) etter eget ønske
 ½ 
vegansk baguett
Næringsinnhold (per porsjon):2520 kJ / 602 kcal
36,7 gFett
15,2 gProtein
52,3 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Forvell edamame, avkjøl med kaldt vann, la dryppe godt av og fjern skallet.

Steg 2

Del avokado i to, fjern steinen, skrell avokadoen og skjær fruktkjøttet i skiver.

Steg 3

Ha 200 g edamame og alle andre ingredienser i en hurtigmikser og mos sammen.

Steg 4

Del tomatene i to. Legg tomatene i en bolle og krydre med soyasaus, 3 ss olivenolje, sitronsaft og oregano.

Steg 5

Skjær baguetten i ca. 1 cm tykke skiver. Smør overflaten med olivenolje og rist baguenttene i ovn/stekepanne.

Steg 6

Smør på pålegg med edamame, pynt med tomater og server.

Steg 7

Tilberedning: halvtørkede tomater (disse kan stekes ferdig i stekeovnen parallelt med tilberedning av andre oppskrifter): Forvarm stekeovnen til 120 -130 °C over-/undervarme. Vask 400 g cocktailtomater, drypp på 2 ss olivenolje, fordel på en stekeplate kledd med bakepapir og stek i stekeovnen i ca. 2 timer.

Oppskrifts-ID: 208

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Forvell edamame, avkjøl med kaldt vann, la dryppe godt av og fjern skallet.

Del avokado i to, fjern steinen, skrell avokadoen og skjær fruktkjøttet i skiver.

Ha 200 g edamame og alle andre ingredienser i en hurtigmikser og mos sammen.

Del tomatene i to. Legg tomatene i en bolle og krydre med soyasaus, 3 ss olivenolje, sitronsaft og oregano.

Skjær baguetten i ca. 1 cm tykke skiver. Smør overflaten med olivenolje og rist baguenttene i ovn/stekepanne.

Smør på pålegg med edamame, pynt med tomater og server.

Tilberedning: halvtørkede tomater (disse kan stekes ferdig i stekeovnen parallelt med tilberedning av andre oppskrifter): Forvarm stekeovnen til 120 -130 °C over-/undervarme. Vask 400 g cocktailtomater, drypp på 2 ss olivenolje, fordel på en stekeplate kledd med bakepapir og stek i stekeovnen i ca. 2 timer.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.