Bruschetta med edamame og halvtørkede tomater
Ingredienser
Til pålegg med edamame:
Til pynt/pålegg med tomater:
Tilberedning
Steg 1
Forvell edamame, avkjøl med kaldt vann, la dryppe godt av og fjern skallet.
Steg 2
Del avokado i to, fjern steinen, skrell avokadoen og skjær fruktkjøttet i skiver.
Steg 3
Ha 200 g edamame og alle andre ingredienser i en hurtigmikser og mos sammen.
Steg 4
Del tomatene i to. Legg tomatene i en bolle og krydre med soyasaus, 3 ss olivenolje, sitronsaft og oregano.
Steg 5
Skjær baguetten i ca. 1 cm tykke skiver. Smør overflaten med olivenolje og rist baguenttene i ovn/stekepanne.
Steg 6
Smør på pålegg med edamame, pynt med tomater og server.
Steg 7
Tilberedning: halvtørkede tomater (disse kan stekes ferdig i stekeovnen parallelt med tilberedning av andre oppskrifter): Forvarm stekeovnen til 120 -130 °C over-/undervarme. Vask 400 g cocktailtomater, drypp på 2 ss olivenolje, fordel på en stekeplate kledd med bakepapir og stek i stekeovnen i ca. 2 timer.
Oppskrifts-ID: 208
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer