Japansk vegetarisk ramen
Kjapp og enkel vegetarisk ramen laget med Kikkoman Ramen Suppebase og toppet med stekt tofu, pak choy og shiitakesopp. Alle ingrediensene passer perfekt til hverandre i denne japanske nudelsuppen.
Tilberedning
Steg 1
Til stekt tofu: La tofubitene renne av seg på kjøkkenpapir, putt det i mikrobølgeovn (700w) i 2 minutter, stek det deretter i oljen i 10 minutter.
Steg 2
Kok opp krydderblandingen for shiitake og la det koke i 7 min.
Steg 3
Hakk gulrot, purre og pak choy. Kok grønnsakene og grønne bønner hver for seg til de er myke.
Steg 4
Tilbered nudlene i henhold til anvisningene på pakken.
Steg 5
Kok opp ca. 5,4 dl vann i en kjele, bland med 0,6 dl Kikkoman Ramen Suppebase .
Steg 6
Fordel suppen i 2 boller. La nudlene renne godt av og ha dem suppen.
Steg 7
Anrett den kokte shiitaken, kokte grønnsaker og pynt med tofu.
Oppskrifts-ID: 1102
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer