Grønnsakskroketter med tomatsaus
Tilberedning
Steg 1
Skrell og vask potetene, og kok i saltet vann i ca. 20 minutter. Mos eller stapp potetene.
Steg 2
Skjær brokkoli og blomkål i små buketter. Kok dem lett i vann, ca. 2 minutter. La sjampinjongen renne godt av. Del cherrytomatene i små biter.
Steg 3
Trykk grønnsaksbitene hver for seg inn i potetmosen.
Steg 4
Visp egget med halvparten av Kikkoman Soyasaus og pepper i en dyp tallerken. Ha melet og paneringsmelet i hver sin dype tallerken. Vend først grønnsaksbitene (i potetmosen) i hvetemel, deretter i det piskede egget og til slutt i Kikkoman Panko.
Steg 5
Til tomatsausen: kok opp tomat-passataen, tilsett oliven og krydre sausen med resten av Kikkoman Soyasaus og i tillegg til cayennepepper. Bruk en blender og mos til puré.
Steg 6
Vask ruccolaen, rist den tørr og riv den om nødvendig i mindre biter.
Steg 7
Varm opp oljen, stek grønnsakbitene til de er gyllenbrune og la renne av på kjøkkenpapir. Anrett grønnsakskrokettene med tomatsaus på tallerkenene, pynt med ruccola og server.
Tip:
Instead of using Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce and sugar to season the tomato and soy sauce, you can use 2-3 tbsp. of Kikkoman Naturally Brewed Sweet Soy Sauce.
Oppskrifts-ID: 845
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer