Currywurst med ponzumajones og chilisaus
Currywurst med ponzumajones og chilisaus

Currywurst med ponzumajones og chilisaus

4,4 28 vurderinger
total tid 30 min.
10 min. tilberedningstid
20 min. koketid

Populær tysk gatekjøkkenmat med en vri: Kikkoman Soyasaus og krydder sørger for en fyldig karrisaus. Denne kombineres med kremete Kikkoman Ponzu Sitron-majones og et spicy kick av Kikkoman Kimchi Chilisaus, perfekt som dipp til pommes frites.

Ingredienser

4 porsjoner
500 g
tomatpassata (hermetisert)
2 ss
tomatpuré
3 ss
ketchup
2 ts
honning (eller lønnesirup, eventuelt Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style)
1 ts
grønnsaksbuljong, pulver
2 ts
granulert løk (eller 1 liten løk, skåret i terninger)
600 g
pommes frites (til steking i panne eller ovn)
100 g
majones
4 
bratwurster
1 ts
solsikkeolje
1 ss
karri
1 ts
paprikapulver
Næringsinnhold (per porsjon):4.074 kJ / 973 kcal
72,2 gFett
30,8 gProtein
45,7 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

500 g tomatpassata (hermetisert) – 2 ss tomatpuré – 3 ss ketchup – 2 ts honning (eller lønnesirup, eventuelt Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style) – 1 ts grønnsaksbuljong, pulver – 2 ts granulert løk (eller 1 liten løk, skåret i terninger)

Bland tomatpassata, tomatpuré, honning, grønnsaksbuljong og løk i en kasserolle, gi et oppkok og la det småkoke i ca. 10 minutter.

Steg 2

600 g pommes frites (til steking i panne eller ovn) – 100 g majones – 3 ts Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer

Tilbered pommes frites i henhold til anvisningen på pakken. Bland majones med Kikkoman Ponzu Sitron.

Steg 3

4  bratwurster – 1 ss solsikkeolje – 4 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss karri – 1 ts paprikapulver – 2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi

Stek bratwurstene på alle sider i oppvarmet olje i 8–10 minutter til de er gyllenbrune. Krydre tomatsausen med Kikkoman Soyasaus, karri, paprikapulver og Kikkoman Kimchi Chilisaus. Skjær opp bratwursten, ha den oppi sausen, varm kort opp, og server med pommes frites og Kikkoman Ponzu Sitron-majones.

Tips:

Vil du ha en vegansk variant, bruk vegansk majones og vegansk bratwurst.

Oppskrifts-ID: 1495

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

500 g tomatpassata (hermetisert) – 2 ss tomatpuré – 3 ss ketchup – 2 ts honning (eller lønnesirup, eventuelt Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style) – 1 ts grønnsaksbuljong, pulver – 2 ts granulert løk (eller 1 liten løk, skåret i terninger)

Bland tomatpassata, tomatpuré, honning, grønnsaksbuljong og løk i en kasserolle, gi et oppkok og la det småkoke i ca. 10 minutter.

600 g pommes frites (til steking i panne eller ovn) – 100 g majones – 3 ts Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer

Tilbered pommes frites i henhold til anvisningen på pakken. Bland majones med Kikkoman Ponzu Sitron.

4 bratwurster – 1 ss solsikkeolje – 4 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss karri – 1 ts paprikapulver – 2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi

Stek bratwurstene på alle sider i oppvarmet olje i 8–10 minutter til de er gyllenbrune. Krydre tomatsausen med Kikkoman Soyasaus, karri, paprikapulver og Kikkoman Kimchi Chilisaus. Skjær opp bratwursten, ha den oppi sausen, varm kort opp, og server med pommes frites og Kikkoman Ponzu Sitron-majones.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.