

Currywurst med ponzumajones og chilisaus
Populær tysk gatekjøkkenmat med en vri: Kikkoman Soyasaus og krydder sørger for en fyldig karrisaus. Denne kombineres med kremete Kikkoman Ponzu Sitron-majones og et spicy kick av Kikkoman Kimchi Chilisaus, perfekt som dipp til pommes frites.
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1

500 g tomatpassata (hermetisert) – 2 ss tomatpuré – 3 ss ketchup – 2 ts honning (eller lønnesirup, eventuelt Kikkoman søt Smakstilsetning til Matlaging i Mirin-Style) – 1 ts grønnsaksbuljong, pulver – 2 ts granulert løk (eller 1 liten løk, skåret i terninger)
Bland tomatpassata, tomatpuré, honning, grønnsaksbuljong og løk i en kasserolle, gi et oppkok og la det småkoke i ca. 10 minutter.
Steg 2

600 g pommes frites (til steking i panne eller ovn) – 100 g majones – 3 ts Kikkoman en Blanding av Soyasaus, eddik og Sitronaromaer
Tilbered pommes frites i henhold til anvisningen på pakken. Bland majones med Kikkoman Ponzu Sitron.
Steg 3

4 bratwurster – 1 ss solsikkeolje – 4 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ss karri – 1 ts paprikapulver – 2 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi
Stek bratwurstene på alle sider i oppvarmet olje i 8–10 minutter til de er gyllenbrune. Krydre tomatsausen med Kikkoman Soyasaus, karri, paprikapulver og Kikkoman Kimchi Chilisaus. Skjær opp bratwursten, ha den oppi sausen, varm kort opp, og server med pommes frites og Kikkoman Ponzu Sitron-majones.
Tips:
Vil du ha en vegansk variant, bruk vegansk majones og vegansk bratwurst.
Oppskrifts-ID: 1495
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer