Deilig koreansk kimchi bao-burger

total tid 90 min.
20 min. tilberedningstid
10 min. koketid
60 min. fermenteringstid

Nyt smaken av Seoul i hver munnfull! En saftig burger i myk bao-bolle med kimchi og sprø rødkålsalat, samt saus av kimchimajones. Toppet med Kikkoman Teriyaki Saus med Hvitløk er dette et smakseventyr fra hjertet av det koreanske kjøkkenet.

Ingredienser

2 porsjoner
150 g
vanlig mel
1 ½ ts
tørrgjær
1 ts
sukker
1 dl
varmt vann
350 g
kjøttdeig av storfe
 ½ ts
pepper
2 ss
sesamfrø
100 g
rødkål
50 g
kimchi
1 ss
hakket vårløk
1 ts
riseddik
1 ts
honning
3 ss
majones
Næringsinnhold (per porsjon): 3010 kJ  /  719 kcal
31 g Fett
46,2 g Protein
61,9 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

150 g vanlig mel – 1 ½ ts tørrgjær – 1 ts sukker – 1 dl varmt vann

Lag en myk gjærdeig av disse ingrediensene. Dekk den og la den heve seg på et lunt sted i ca. 60 minutter. Lag fire boller av deigen og la dem stå til heving igjen. Dampkok dem så i ca. 8 minutter.

Steg 2

350 g kjøttdeig av storfe –  ½ ts pepper – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus0,6 dl Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk2 ss sesamfrø

Bland kjøttdeigen med pepper og Kikkoman Soyasaus. Lag 4 burgerkaker og stek dem på hver side i ca. 3 minutter. Dypp de stekte og varme burgerne i Kikkoman Teriyaki Saus med Hvitløk og dekk dem med sesamfrø.

Steg 3

100 g rødkål – 50 g kimchi – 1 ts riseddik – 1 ts honning – 1 ss majones

Finhakk rødkålen og skjær kimchi i mindre biter. Bland i en bolle. Tilsett riseddik, honning og majones. Rør godt om.

Steg 4

2 ss majones – 1 ss hakket vårløk – 1 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi

Bland majonesen med Kikkoman Kimchi Chilisaus. Skjær opp bao-bollene og smør majonessausen på innsidene. Legg først burgeren og deretter salaten og hakket vårløk på den ene halvdelen, og topp med den andre halvdelen.

Oppskrifts-ID: 1248

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

150 g vanlig mel – 1 ½ ts tørrgjær – 1 ts sukker – 1 dl varmt vann

Lag en myk gjærdeig av disse ingrediensene. Dekk den og la den heve seg på et lunt sted i ca. 60 minutter. Lag fire boller av deigen og la dem stå til heving igjen. Dampkok dem så i ca. 8 minutter.

350 g kjøttdeig av storfe –  ½ ts pepper – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus0,6 dl Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk2 ss sesamfrø

Bland kjøttdeigen med pepper og Kikkoman Soyasaus. Lag 4 burgerkaker og stek dem på hver side i ca. 3 minutter. Dypp de stekte og varme burgerne i Kikkoman Teriyaki Saus med Hvitløk og dekk dem med sesamfrø.

100 g rødkål – 50 g kimchi – 1 ts riseddik – 1 ts honning – 1 ss majones

Finhakk rødkålen og skjær kimchi i mindre biter. Bland i en bolle. Tilsett riseddik, honning og majones. Rør godt om.

2 ss majones – 1 ss hakket vårløk – 1 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi

Bland majonesen med Kikkoman Kimchi Chilisaus. Skjær opp bao-bollene og smør majonessausen på innsidene. Legg først burgeren og deretter salaten og hakket vårløk på den ene halvdelen, og topp med den andre halvdelen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.