Deilig koreansk kimchi bao-burger
Nyt smaken av Seoul i hver munnfull! En saftig burger i myk bao-bolle med kimchi og sprø rødkålsalat, samt saus av kimchimajones. Toppet med Kikkoman Teriyaki Saus med Hvitløk er dette et smakseventyr fra hjertet av det koreanske kjøkkenet.
Tilberedning
Steg 1
150 g vanlig mel – 1 ½ ts tørrgjær – 1 ts sukker – 1 dl varmt vann
Lag en myk gjærdeig av disse ingrediensene. Dekk den og la den heve seg på et lunt sted i ca. 60 minutter. Lag fire boller av deigen og la dem stå til heving igjen. Dampkok dem så i ca. 8 minutter.
Steg 2
350 g kjøttdeig av storfe – ½ ts pepper – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 0,6 dl Kikkoman Teriyaki Saus med Ristet Hvitløk – 2 ss sesamfrø
Bland kjøttdeigen med pepper og Kikkoman Soyasaus. Lag 4 burgerkaker og stek dem på hver side i ca. 3 minutter. Dypp de stekte og varme burgerne i Kikkoman Teriyaki Saus med Hvitløk og dekk dem med sesamfrø.
Steg 3
100 g rødkål – 50 g kimchi – 1 ts riseddik – 1 ts honning – 1 ss majones
Finhakk rødkålen og skjær kimchi i mindre biter. Bland i en bolle. Tilsett riseddik, honning og majones. Rør godt om.
Steg 4
2 ss majones – 1 ss hakket vårløk – 1 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi
Bland majonesen med Kikkoman Kimchi Chilisaus. Skjær opp bao-bollene og smør majonessausen på innsidene. Legg først burgeren og deretter salaten og hakket vårløk på den ene halvdelen, og topp med den andre halvdelen.
Oppskrifts-ID: 1248
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer