

Havabbor med ingefær og tomater
Sprøstekt havabbor med ingefær og syrlige tomater servert med spicy kimchi soyasaus. Denne fusjonsretten balanserer utsøkt fisk med dristige asiatiske toner.
Tilberedning
Steg 1

2 havabborer, hver på ca. 350 g – 3 ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi
Skrap skjellene av fisken, vask og tørk den. Snitt fiskeskinnet på begge sider med kniv. Dekk fisken med Kikkoman Kimchi Chilisaus og sett til side.
Steg 2

400 g cherrytomater – 1 sjalottløk – 3 cm ingefær – 2 stilker selleri – 2 hvitløksfedd – ½ dl stekeolje
Skjær cherrytomater og sjalottløk i terninger. Skjær opp ingefær og selleri. Hakk hvitløken. Varm opp oljen i en panne. Stek fisken kort på begge sider til den er gyllenbrun.
Steg 3

2 dl hvitvin – 4 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – 10 thaibasilikumblader – 1 klype pepper – ½ ts sukker
Ha sjalottløk og selleri sammen med fisken og stek til de er myke. Tilsett ingefær, hvitløk og cherrytomater. Hell oppi vinen og kok til alkoholen fordunster. Tilsett Kikkoman Soyasaus - Mindre Salt og kok til væsken fordunster. Ved slutten av koketiden krydrer du med sukker, pepper og nyrevede eller nyhakkede thaibasilikumblader.
Tip
Oppskrifts-ID: 1442
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer