Gresskar fylt med bulgur gryn

total tid 55 min.
10 min. tilberedningstid
45 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
2 
flaskegresskar
1 ss
olivenolje
100 g
bulgur
300 ml
water
3 dl
vann
150 g
cherrytomater
60 g
fetaost
 ½ ts
rød eller sort pepper
1 ss
hakket persille
Næringsinnhold (per porsjon): 886 kJ  /  212 kcal

Tilberedning

Steg 1

Forvarm ovnen til 190 grader. Del gresskarene på langs og fjern frøene. Legg halvdelene på et stekebrett og dryss over olivenoljen. Bak midt i ovnen i 30 minutter.

Steg 2

I mellomtiden koker du bulgur etter anvisning på pakken. Når den er kokt, blandes den med soyasaus, finhakkede cherrytomater og fetaost. Fyll gresskarhullene med fyllet og bak videre i 15 minutter.

Steg 3

Dryss over persille og pepper før servering.

Oppskrifts-ID: 916

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Forvarm ovnen til 190 grader. Del gresskarene på langs og fjern frøene. Legg halvdelene på et stekebrett og dryss over olivenoljen. Bak midt i ovnen i 30 minutter.

I mellomtiden koker du bulgur etter anvisning på pakken. Når den er kokt, blandes den med soyasaus, finhakkede cherrytomater og fetaost. Fyll gresskarhullene med fyllet og bak videre i 15 minutter.

Dryss over persille og pepper før servering.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.