Gresskar fylt med bulgur gryn
total tid55 min.
10 min.tilberedningstid
45 min.koketid
Næringsinnhold (per porsjon):886 kJ / 212 kcal
Tilberedning
Steg 1
Forvarm ovnen til 190 grader. Del gresskarene på langs og fjern frøene. Legg halvdelene på et stekebrett og dryss over olivenoljen. Bak midt i ovnen i 30 minutter.
Steg 2
I mellomtiden koker du bulgur etter anvisning på pakken. Når den er kokt, blandes den med soyasaus, finhakkede cherrytomater og fetaost. Fyll gresskarhullene med fyllet og bak videre i 15 minutter.
Steg 3
Dryss over persille og pepper før servering.
Oppskrifts-ID: 916
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer