Kamskjell med chili
Tilberedning
Steg 1
Skjær vårløken i tynne ringer, skyll dem i kalt vann og trykk dem tørre. Vask spinaten og skjær den grovt og forvelle den i en stekepanne, tilføy smør og smaksett med pepper. Hell Kikkoman naturlig brygget soyasaus i en bolle og bland den med shichimi.
Steg 2
Varm olje i en stekepanne, Stek kamskjellene på begge sider ved middels varme.
Steg 3
Ta stekepannen fra komfyren, tilføy sojasausen og varm dette en gang til. La kamskjellene svinge i pannen. Anrett de varme kamskjellene på spinaten, ringle sausen over kamkjellene og garner med vårløk og chilistrimler.
Tips:
For å få en glutenfri versjon vennligst bruk Kikkoman naturlig brygget Tamari glutenfri soyasaus.
Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.
Oppskrifts-ID: 459
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer