

Tagliatelle med hjemmelaget tomatsaus
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
Rens og skjær løk og selleri i terninger. Fres begge i en varm stekepanne med olivenolje. Knus hvitløken og tilsett sammen med tomatpuré. Stek videre til alt er godt blandet.
Steg 2
Tilsett hakkede tomater og la det småkoke i minst 15 minutter. Smak til med soyasaus, sukker og pepper.
Steg 3
Vask cherrytomatene og del i biter. Ha olivenolje, soyasaus og honning i en varm stekepanne, og glaser cherrytomatene raskt i 1-2 minutter.
Steg 4
Tilbered tagliatelle etter anvisning på pakken.
Steg 5
Rens basilikumbladene. Del mozzarellaen i små biter. Så snart tagliatellen er ferdig, la den renne av og server på en tallerken med hjemmelaget tomatsaus. Topp med basilikum, mozzarella og glaserte tomater.
Oppskrifts-ID: 904
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer