Spicy Kimchi Ramen med svinekjøtt
Denne ramen-oppskriften er kjapp og enkel å lage takket være Kikkoman Kimchi Spicy Chili Sauce og Kikkoman Ramen Suppebase. Du kan krydre etter smak. Hjemmelaget kimchi gir god sprøhet.
Tilberedning
Steg 2
Stek svinekjøtt, kimchi og løk med Kikkoman ristet sesamolje og smak til med Kikkoman Soyasaus.
Steg 3
Kok spinaten.
Steg 4
Anrett de kokte eggene slik du vil ha dem.
Steg 5
Finhakk vårløken.
Steg 6
Tilbered nudlene i henhold til anvisningene på pakken.
Steg 7
Kok opp ca. 4,2 dl vann i en kjele, bland med 0,3 dl Kikkoman Ramen Suppebase og 0,6 dl Kikkoman Kimchi Spicy Chili Sauce.
Steg 8
Fordel suppen i 2 boller. La nudlene renne av godt og ha dem i suppen.
Steg 9
Anrett det stekte Kimchi svinekjøttet og kokt spinat på nudlene og pynt med egg og vårløk.
Steg 10
Dryss noen chiliflak på toppen.
Oppskrifts-ID: 1103
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer