Svinekoteletter marinert i ponzu-saus
total tid125 min.
5 min.tilberedningstid
120 min.koketid
Tilberedning
Steg 1
Krydre svinekotelettene med salt og pepper og stek dem i en varm stekepanne på begge sider til de er brune, men ennå ikke gjennomstekte. Legg kotelettene i en gratengform, hell Kikkoman Ponzu sitron soyasaus over kjøttet og legg 1 ts smør på hver kotelett. Legg de små potetene og paprikabitene i gratengformen, dekk formen med folie eller et lokk og skyv den i stekeovnen. Stek denne retten ved 120˚C omtrent 2 timer eller til kjøttet er blitt mørt og mykt.
Steg 2
Server kotelettene og grønnsakene i gratengformen sammen med kokt brokkoli og strø sesamfrø over.
Oppskrifts-ID: 142
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer