Svinekoteletter marinert i ponzu-saus

total tid 125 min.
5 min. tilberedningstid
120 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
4 
svinekoteletter
en klype salt
nymalen sort pepper
4 ts
smør
500 g
små poteter
2 
paprika, skåret i brede biter
brokkoli
sesamfrø

Tilberedning

Steg 1

Krydre svinekotelettene med salt og pepper og stek dem i en varm stekepanne på begge sider til de er brune, men ennå ikke gjennomstekte. Legg kotelettene i en gratengform, hell  Kikkoman Ponzu sitron soyasaus over kjøttet og legg 1 ts smør på hver kotelett. Legg de små potetene og paprikabitene i gratengformen, dekk formen med folie eller et lokk og skyv den i stekeovnen. Stek denne retten ved 120˚C omtrent  2 timer eller til kjøttet er blitt mørt og mykt.

Steg 2

Server kotelettene og grønnsakene i gratengformen sammen med kokt brokkoli og strø sesamfrø over.

Oppskrifts-ID: 142

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Krydre svinekotelettene med salt og pepper og stek dem i en varm stekepanne på begge sider til de er brune, men ennå ikke gjennomstekte. Legg kotelettene i en gratengform, hell  Kikkoman Ponzu sitron soyasaus over kjøttet og legg 1 ts smør på hver kotelett. Legg de små potetene og paprikabitene i gratengformen, dekk formen med folie eller et lokk og skyv den i stekeovnen. Stek denne retten ved 120˚C omtrent  2 timer eller til kjøttet er blitt mørt og mykt.

Server kotelettene og grønnsakene i gratengformen sammen med kokt brokkoli og strø sesamfrø over.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.