

Bakt squash med reker
Tilberedning
Steg 1
Vask squashen, skjær av endene, del den i to i lengden. Ta ut noe av fruktkjøttet til de har en ca. ½ cm tykk kant. Kutt det uthulte fruktkjøttet opp i små terninger. Skyll persillen, plukk av bladene og grovhakk dem. Vask tomatene og del dem i fire båter.
Steg 2
Skrell løken og skjær den i små terninger. Varm opp oljen, tilsett løken, rekene, tomater og squashmassen og stek. Strø over med mel og la det surre. Hell i fløte og Kikkoman Saus til Ris (alternativ: Kikkoman Soyasaus og sukker), kok opp og la sausen reduseres litt. Tilsett halvparten av persillen i sausen og smak til med pepper og paprikapulver.
Steg 3
Forvarm stekeovnen til 200°C med over-/undervarme (180°C dersom varmluft). Hell sausen i squashhalvdelene og legg dem på et stekebrett. Bland sammen Kikkoman Panko, parmesan og litt paprikapulver, dryss blandingen over squashen og stek i den forvarmede ovnen i ca. 20-25 minutter.
Steg 4
Før servering drysser du over resten av den hakkede.
Oppskrifts-ID: 839
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer