![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/user_upload/Recipes/Bilder/852-recipe-page-sashimi-med-ponzusaus-og-mangosalat_mobile.jpg)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/3/csm_852-recipe-page-sashimi-med-ponzusaus-og-mangosalat_desktop_c5cab3b80c.webp)
Sashimi med ponzusaus og mangosalat
Tilberedning
Steg 1
Skjær laks i tynne skiver til sashimi.
Steg 2
Kutt mango og agurk i terninger. Finhakk chili og vårløk. Bland sammen mango, agurk, vårløk og chili til mangosalat. Press over limesaft og rør sammen.
Steg 3
Server laksesashimi med mangosalat og Kikkoman Ponzu Sauce. Strø over frisk koriander og finhakket chili før servering.
Oppskrifts-ID: 852
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer