[Translate to Norwegisch:]
[Translate to Norwegisch:]

Sashimi med ponzusaus og mangosalat

Ingredienser

2 porsjoner
300 g
laks av god kvalitet som kan spises rå
1 
mango
1 
agurk
 ½ 
chili
2 
vårløk
1 
lime, saften
Frisk koriander

Tilberedning

Steg 1

Skjær laks i tynne skiver til sashimi.

Steg 2

Kutt mango og agurk i terninger. Finhakk chili og vårløk. Bland sammen mango, agurk, vårløk og chili til mangosalat. Press over limesaft og rør sammen.

Steg 3

Server laksesashimi med mangosalat og Kikkoman Ponzu Sauce. Strø over frisk koriander og finhakket chili før servering.

Oppskrifts-ID: 852

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær laks i tynne skiver til sashimi.

Kutt mango og agurk i terninger. Finhakk chili og vårløk. Bland sammen mango, agurk, vårløk og chili til mangosalat. Press over limesaft og rør sammen.

Server laksesashimi med mangosalat og Kikkoman Ponzu Sauce. Strø over frisk koriander og finhakket chili før servering.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.