Japansk inspirert poke bowl
Tilberedning
Steg 1
Skjær laksen i små, passelig store stykker, og bland dem med Kikkoman Poke Sauce. Marineres mens du forbereder resten av ingrediensene.
Steg 2
Skyll sushi-risen flere ganger i friskt vann, til vannet er klart. La den dryppe av seg og la koke under lokk i en middels stor panne som angitt på pakken. Slå av varmen, luft risen forsiktig med en gaffel og krydre med sushi-riseddiken. Brett forsiktig med en slikkepott. Holdes varm.
Steg 3
I mellomtiden må du dele avokadoene i to og ta ut stenen. Drypp sitronsaft over og krydre med salt. Skjær en avocado i ca. 0,5 cm store terninger. Mos den andre avokadoen sammen med wasabien, eller purer i en minimikser for at det skal se penere ut.
Steg 4
Skjær den hvite og den grønne delen av vårløkene i tynne ringer. Del opp nori-blader i passelig store stykker.
Steg 5
Fordel sushi-risen på 4 skåler. Fordel samme mengde av alle de andre klargjorte ingrediensene med klokken og på risen i skålene: marinert laks med saus, avocadoterninger, wakamesalat, wasabi-avocado-puré, nori-blader og oppskåret vårløk. Legg sushi-ingefæren i midten. Drypp etter ønske noen dråper Kikkoman Poke Sauce over maten og server den med en gang.
Oppskrifts-ID: 155
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer