Fylte kyllingbryst med mozzarella
En fargerik vårmiddag som vil glede familie og venner.
Tilberedning
Steg 1
Legg kyllingbrystene i en bolle. Tilsett soyasaus, hvitløkspulver og paprikapulver, og bland forsiktig sammen. Sett i kjøleskapet i minst én time (det kan stå over natten og marinere).
Steg 2
Del soltørkede tomater, cherrytomater og mozzarella i skiver.
Steg 3
Skjær de marinerte kyllingbrystene slik at de får lommer. Fyll lommene med mozzarella og tomater. Fest de fylte kyllingbrystene med tannpirkere ved snittene og legg dem i en ildfast form. Legg ½ ts smør på hvert av kyllingbrystene.
Steg 4
Stek under lokk i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 25 minutter, og ytterligere 10 minutter uten lokk (til kyllingen er gyllenbrun).
Steg 5
I mellomtiden koker du poteter og erter i lettsaltet vann. Mos potetene, bland ertene sammen med fløten, og vend ertene inn i potetene. Server med fylte kyllingbryst.
Oppskrifts-ID: 976
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer