Fylte kyllingbryst med mozzarella
Fylte kyllingbryst med mozzarella

Fylte kyllingbryst med mozzarella

total tid90 min.
90 min.tilberedningstid

En fargerik vårmiddag som vil glede familie og venner.

Ingredienser

4 porsjoner
1 kg
kyllingbryst
0,3 ts
hvitløkspulver
 ½ ts
paprikapulver
180 g
mozzarellaost
70 g
soltørkede tomater
8 
cherry tomatoes
2 ts
smør
300 g
grønne erter
2 ss
fløte
450 g
poteter
Næringsinnhold (per porsjon):2767 kJ / 661 kcal
21,5 gFett
73,3 gProtein
3,3 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Legg kyllingbrystene i en bolle. Tilsett soyasaus, hvitløkspulver og paprikapulver, og bland forsiktig sammen. Sett i kjøleskapet i minst én time (det kan stå over natten og marinere).

Steg 2

Del soltørkede tomater, cherrytomater og mozzarella i skiver.

Steg 3

Skjær de marinerte kyllingbrystene slik at de får lommer. Fyll lommene med mozzarella og tomater. Fest de fylte kyllingbrystene med tannpirkere ved snittene og legg dem i en ildfast form. Legg ½ ts smør på hvert av kyllingbrystene.

Steg 4

Stek under lokk i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 25 minutter, og ytterligere 10 minutter uten lokk (til kyllingen er gyllenbrun).

Steg 5

I mellomtiden koker du poteter og erter i lettsaltet vann. Mos potetene, bland ertene sammen med fløten, og vend ertene inn i potetene. Server med fylte kyllingbryst.

Oppskrifts-ID: 976

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Legg kyllingbrystene i en bolle. Tilsett soyasaus, hvitløkspulver og paprikapulver, og bland forsiktig sammen. Sett i kjøleskapet i minst én time (det kan stå over natten og marinere).

Del soltørkede tomater, cherrytomater og mozzarella i skiver.

Skjær de marinerte kyllingbrystene slik at de får lommer. Fyll lommene med mozzarella og tomater. Fest de fylte kyllingbrystene med tannpirkere ved snittene og legg dem i en ildfast form. Legg ½ ts smør på hvert av kyllingbrystene.

Stek under lokk i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 25 minutter, og ytterligere 10 minutter uten lokk (til kyllingen er gyllenbrun).

I mellomtiden koker du poteter og erter i lettsaltet vann. Mos potetene, bland ertene sammen med fløten, og vend ertene inn i potetene. Server med fylte kyllingbryst.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.