Bolle med stekt halloumi
En sunn og bugnende bolle med ris, gyllenstekt halloumi og en potpurri av fersk avokado, paprika, agurk og spinat. Alt toppes med en lett, smakfull saus for en harmonisk blanding av smaker og teksturer.
Tilberedning
Steg 1
150 g kokt basmatiris – 200 g halloumi – 1 ss olivenolje
Legg risen i lunsjbokser. Skjær halloumiosten i terninger og stek i olivenolje til de er gyllenbrune.
Steg 2
1 avokado – ½ grønn paprika – ½ lang agurk
Skjær avokado, paprika og agurk i terninger.
Steg 3
30 g fersk spinat – 3 ss gresk yoghurt – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – ½ ts pepper – ½ ss timian – ½ ss oregano
Bland ingrediensene til sausen. Server med ris og spinat.
Oppskrifts-ID: 1304
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer