Tempura cakes med tunfisk og søtmais

Ingredienser

4 porsjoner
1 
boks tunfisk i saft (180g)
100 g
boks mais
1 stykke
sjalottløk
 ½ ts
fisk- eller grønnsakbuljong
70 g
hvetemel type 405
1 stykke
eggeplomme
1 dl
isvann

Aurora-saus

100 g
ketsjup
100 g
majones
5 ml
sitronsaft
noen dråper TABASCO® Pepper Sauce

Tilberedning

Steg 1

Sjalottløken finhakkes og bestrøs med hvetemel. La væsken dryppe av tunfisken og maisen. Bland eggeplommen med isvannet og tilsett blandingen til hvetemelet, men ikke rør dette sammen til en masse. Tilsett sjalottløken, tunfisken og maisen og bland alt sammen. Form små pletter og fritér disse ved 170° C. 

Steg 2

Server tempura cakes med aurora-saus.

Tips

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Oppskrifts-ID: 177

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Sjalottløken finhakkes og bestrøs med hvetemel. La væsken dryppe av tunfisken og maisen. Bland eggeplommen med isvannet og tilsett blandingen til hvetemelet, men ikke rør dette sammen til en masse. Tilsett sjalottløken, tunfisken og maisen og bland alt sammen. Form små pletter og fritér disse ved 170° C. 

Server tempura cakes med aurora-saus.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.