Røkelaks og avokadorull (Uramaki)
Slik lager du Uramaki sushi med røykelaks og avokado.
Tilberedning
Steg 1
Skjær avokado og sylteagurk i strimler.
Steg 2
Legg 1 noriblad på sushimatten.
Steg 3
Fordel sushirisen på den med våte fingre.
Steg 4
Snu helt rundt.
Steg 5
Fordel wasabipasta og kremost på langs ned langs midten.
Steg 6
Legg strimler av avokado og agurk på langs på toppen.
Steg 7
Rull opp rullen.
Steg 8
Topp med laksestrimler.
Steg 9
Vikle inn i plastfoile og fest med sushimatten.
Steg 10
Fjern forsiktig plastfoilen og skjær rullen i 8 like store biter.
Steg 11
Garner med villakskaviar, reddikkskiver, dill, syltet ingefær og wasabipasta.
Tips:
Når du koker ris, bruk forholdet ris: vann = 1 : 1. Det brukes mindre vann når du tilbereder sushiris enn når du tilbereder konvensjonell ris.
Sushiris (omtrent. 1 kg kokt sushiris)
- 450 g (540 ml) japansk ris
- 450 ml vann
Kok ris først og krydre deretter med
- 100 ml Kikkoman Sauce til Ris
eller eventuelt:
- 70 ml risedikk
- 30 g sukker
- 15 g salt
Oppskrifts-ID: 942
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer