Risruller med kylling og purre
Tilberedning
Steg 1
Skyll sushi-risen til vannet er klart. Hell den i en tykkbunnet kjele, og tilsett 330 ml vann. Kok opp, og legg et lokk på kjelen. Når vannet fosskoker, stiller du varmen på laveste nivå og lar risen småkoke i 12 minutter. La lokket være på, slå av komfyren og la risen trekke i 10 minutter. Ta av lokket, og rør i risen med en gaffel.
Steg 2
Mens risen koker, varmer du litt olje i en stor stekepanne og steker purren i 5 minutter. Til slutt tilsetter du kyllingen. Stek videre i 3 til 4 minutter. Tilsett hvitløk og Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning, og la det hele steke i enda 2 til 3 minutter, til sausen er varm. Tilsett den raspede gulroten.
Steg 3
Fordel risen på nori-arkene får du legger spinat på den ene halvparten, og blandingen av kylling og purre på den andre. Dryss sesamfrø over. Brett den andre siden av nori-arket over, og skjær i opp i 4 striper. Rull stykkene sammen, og server.
Oppskrifts-ID: 170
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer