Soyaglasert kål katsu i form
Soyaglasert kål katsu i form

Soyaglasert kål katsu i form

5 2 vurderinger
total tid30 min.
10 min.tilberedningstid
20 min.koketid

Nyt de rike smakene i denne pikante ovnsretten med soyakål. En harmonisk blanding av kjøttdeig og sprø kål toppet med ost og panko. Trøstemat på sitt beste!

Ingredienser

2 porsjoner

Kjøttboller:

250 g
kjøttdeig av storfe
250 g
kål, skåret i terninger på 1 cm
 ½ 
løk, skåret i terninger på 1 cm
2 
egg
1 ts
svart pepper

Belegg:

2 ss
parmesanpulver
2 ss
olivenolje

Saus:

3 ss
rødvin
3 ss
ketchup
2 ss
worcestersaus
1 ss
sukker
Næringsinnhold (per porsjon):2133.84 kJ / 510 kcal
33 gFett
21 gProtein
32 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

250 g kjøttdeig av storfe – 250 g kål, skåret i terninger på 1 cm –  ½  løk, skåret i terninger på 1 cm – 6 ss Kikkoman Panko - Sprød Brødrasp i Japansk Stil2  egg – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ts svart pepper

Ha alle ingrediensene oppi en bolle og rør om til kjøttet og grønnsakene er godt blandet. Ha oppi en ildfast form (ca. 18x10 cm).

Steg 2

90 g Kikkoman Panko - Sprød Brødrasp i Japansk Stil2 ss parmesanpulver – 2 ss olivenolje

Bland alle ingrediensene, legg dem deretter oppå blandingen fra steg 1 i den ildfaste formen. Sett i stekeovnen ved 200 °C i 20 minutter.

Steg 3

3 ss rødvin – 3 ss ketchup – 2 ss worcestersaus – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss sukker

Mens retten står i ovnen, lager du sausen. Ha ingrediensene oppi en liten kasserolle og kok i 5 minutter under konstant omrøring til sausen tykner. Server ovnsretten med sausen.

Oppskrifts-ID: 1378

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

250 g kjøttdeig av storfe – 250 g kål, skåret i terninger på 1 cm – ½ løk, skåret i terninger på 1 cm – 6 ss Kikkoman Panko - Sprød Brødrasp i Japansk Stil2 egg – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ts svart pepper

Ha alle ingrediensene oppi en bolle og rør om til kjøttet og grønnsakene er godt blandet. Ha oppi en ildfast form (ca. 18x10 cm).

90 g Kikkoman Panko - Sprød Brødrasp i Japansk Stil2 ss parmesanpulver – 2 ss olivenolje

Bland alle ingrediensene, legg dem deretter oppå blandingen fra steg 1 i den ildfaste formen. Sett i stekeovnen ved 200 °C i 20 minutter.

3 ss rødvin – 3 ss ketchup – 2 ss worcestersaus – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ss sukker

Mens retten står i ovnen, lager du sausen. Ha ingrediensene oppi en liten kasserolle og kok i 5 minutter under konstant omrøring til sausen tykner. Server ovnsretten med sausen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.