

Soyaglasert kål katsu i form
Nyt de rike smakene i denne pikante ovnsretten med soyakål. En harmonisk blanding av kjøttdeig og sprø kål toppet med ost og panko. Trøstemat på sitt beste!
Tilberedning
Steg 1

250 g kjøttdeig av storfe – 250 g kål, skåret i terninger på 1 cm – ½ løk, skåret i terninger på 1 cm – 6 ss Kikkoman Panko - Sprød Brødrasp i Japansk Stil – 2 egg – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ts svart pepper
Ha alle ingrediensene oppi en bolle og rør om til kjøttet og grønnsakene er godt blandet. Ha oppi en ildfast form (ca. 18x10 cm).
Steg 2

90 g Kikkoman Panko - Sprød Brødrasp i Japansk Stil – 2 ss parmesanpulver – 2 ss olivenolje
Bland alle ingrediensene, legg dem deretter oppå blandingen fra steg 1 i den ildfaste formen. Sett i stekeovnen ved 200 °C i 20 minutter.
Steg 3

3 ss rødvin – 3 ss ketchup – 2 ss worcestersaus – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ss sukker
Mens retten står i ovnen, lager du sausen. Ha ingrediensene oppi en liten kasserolle og kok i 5 minutter under konstant omrøring til sausen tykner. Server ovnsretten med sausen.
Oppskrifts-ID: 1378
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer