Onigiri med tunfiskmajones og kimchi/wasabi
Onigiri med tunfiskmajones og kimchi/wasabi

Onigiri med tunfiskmajones og kimchi/wasabi

total tid20 min.
10 min.tilberedningstid
10 min.koketid

Nyt tre varianter av onigiri med tunfiskmajones, et favorittfyll i Japan. Kimchi gir sterk smak, wasabi sørger for krydder, og begge smakene går perfekt sammen med risen. Prøv med Kikkoman Soyasaus for en ekstra vri.

Ingredienser

2 porsjoner
60 g
hermetisert tunfisk (i olje)
2 ss
majones
20 g
kimchi av kinakål
1 ts
wasabi (pasta)
360 g
kokt ris
1 
noriark
Næringsinnhold (per porsjon):1327 kJ / 317 kcal
17,7 gFett
9,8 gProtein
29,2 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

60 g hermetisert tunfisk (i olje) – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 ss majones – 20 g kimchi av kinakål – 1 ts wasabi (pasta)

Sil av tunfisken, bland med Kikkoman Soyasaus og majones og fordel på 3 boller. Bland 10 g tunfiskmajones og hakket kimchi i den ene bollen. Ha 20 g tunfiskmajones og wasabi i den andre bollen. Ha 30 g ren tunfiskmajones i den tredje bollen.

Steg 2

360 g kokt ris – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Bland risen med Kikkoman Soyasaus.

Steg 3

Del risen i seks like porsjoner à ca. 60 g. Form hver porsjon til en flat skive, legg på plastfoile og legg ca. 2 ts av en av de tre variantene tunfiskmajones i midten. Rull hver skive forsiktig sammen til en rull med hendene. Lag to av hver type og fjern plastfolien.

Steg 4

1  nori leaf

Del noriarket i to på langs og skjær det i 6 like store stykker. Pakk en bit nori rundt hver onigiri, pynt med ekstra nori om ønskelig, og server.

Tips:

Man kan farge risen med gurkemeiepulver eller safran for å gi onigirien et ekstra appetittvekkende utseende.

Oppskrifts-ID: 1490

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

60 g hermetisert tunfisk (i olje) – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 ss majones – 20 g kimchi av kinakål – 1 ts wasabi (pasta)

Sil av tunfisken, bland med Kikkoman Soyasaus og majones og fordel på 3 boller. Bland 10 g tunfiskmajones og hakket kimchi i den ene bollen. Ha 20 g tunfiskmajones og wasabi i den andre bollen. Ha 30 g ren tunfiskmajones i den tredje bollen.

360 g kokt ris – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus

Bland risen med Kikkoman Soyasaus.

Del risen i seks like porsjoner à ca. 60 g. Form hver porsjon til en flat skive, legg på plastfoile og legg ca. 2 ts av en av de tre variantene tunfiskmajones i midten. Rull hver skive forsiktig sammen til en rull med hendene. Lag to av hver type og fjern plastfolien.

1 nori leaf

Del noriarket i to på langs og skjær det i 6 like store stykker. Pakk en bit nori rundt hver onigiri, pynt med ekstra nori om ønskelig, og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.