

Onigiri med tunfiskmajones og kimchi/wasabi
Nyt tre varianter av onigiri med tunfiskmajones, et favorittfyll i Japan. Kimchi gir sterk smak, wasabi sørger for krydder, og begge smakene går perfekt sammen med risen. Prøv med Kikkoman Soyasaus for en ekstra vri.
Tilberedning
Steg 1

60 g hermetisert tunfisk (i olje) – 1 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 2 ss majones – 20 g kimchi av kinakål – 1 ts wasabi (pasta)
Sil av tunfisken, bland med Kikkoman Soyasaus og majones og fordel på 3 boller. Bland 10 g tunfiskmajones og hakket kimchi i den ene bollen. Ha 20 g tunfiskmajones og wasabi i den andre bollen. Ha 30 g ren tunfiskmajones i den tredje bollen.
Steg 3

Del risen i seks like porsjoner à ca. 60 g. Form hver porsjon til en flat skive, legg på plastfoile og legg ca. 2 ts av en av de tre variantene tunfiskmajones i midten. Rull hver skive forsiktig sammen til en rull med hendene. Lag to av hver type og fjern plastfolien.
Steg 4

1 nori leaf
Del noriarket i to på langs og skjær det i 6 like store stykker. Pakk en bit nori rundt hver onigiri, pynt med ekstra nori om ønskelig, og server.
Tips:
Man kan farge risen med gurkemeiepulver eller safran for å gi onigirien et ekstra appetittvekkende utseende.
Oppskrifts-ID: 1490
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer