Velsmakende tofuburger
Sett tennene i den vegetariske verdens gleder og prøv denne appetittvekkende burgeren med karamellisert tofu og sopp. Toppet med spicy saus er denne burgeren perfekt for deg som har lyst på en kjøttfri godbit!
Tilberedning
Steg 1
120 g champignon – ½ sitron (kun saften) – 1 ss olivenolje
Skjær champignonene i skiver, gni dem inn med sitronsaft og stek dem i olivenolje.
Steg 2
180 g røkt tofu – 1 ss potetstivelse – 2 ss Kikkoman ristet Sesamolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 2 ss honning
Skjær tofuen i to på langs, dekk den med potetstivelse og stek i Kikkoman Sesamolje til den er gyllenbrun. Varm Kikkoman Soyasaus og honning i en annen panne og karamelliser den stekte tofuen i dette.
Steg 3
1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – champignon – 2 ss spicy ketchup – 1 ts majones – 2 ss hakket persille – 1 ts hakket chili – 2 havrerundstykker – 20 g ruccolasalat – 1 tomat
Bland sammen ingrediensene til sausen. Del havrerundstykkene i to og legg ruccola, 2 tomatskiver og stekt tofu på bunnene. Hell sausen over tofuen og legg på den andre halvdelen av rundstykkene.
Oppskrifts-ID: 1249
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer