

Tabbouleh-salat med urter, tomater og paprika
total tid25 min.
25 min.tilberedningstid
Denne veganske urtesalaten med bulgurhvete vekkes til live med en pikant ponzudressing.
Næringsinnhold (per porsjon):1077 kJ / 257 kcal
Tilberedning
Steg 1
Skyll bulguren med kaldt vann i en sil. Ha den deretter i en kjele, hell i 250 ml vann og kok i 15 minutter over lav varme til vannet er absorbert.
Steg 2
I mellomtiden kutter du paprika og tomat, og finhakker persille og mynte. Bland olivenoljen sammen med pepper og Kikkoman Ponzu Sitron.
Steg 3
Bland den avkjølte bulguren med urter og grønnsaker, og smak til med dressingen. Salaten kan serveres både lun og kald.
Oppskrifts-ID: 876
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer