Bolle med linser og stekt gresskar
En fest for øynene og ganen – denne fargerike og appetittvekkende retten kombinerer stekt gresskar og linser med duftende krydder og grønnsaker i et måltid som utmerker seg i både smak og utseende. Et ideelt valg for en sunn lunsj!
Tilberedning
Steg 1
100 g kokte røde linser – ½ hokkaidogresskar – 1 ss olivenolje – ½ ts pepper – ½ ts malt ingefær – ½ ts malt spisskummen
Legg linsene i en lunsjboks. Skjær gresskaret i skiver og gni det inn med olivenolje, pepper, ingefær og spisskummen. Sett det i stekeovnen ved 200 °C i 25 minutter.
Steg 2
½ gul paprika – 2 tomater – 2 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ts cidereddik – 1 ts honning – 1 ss hakket fersk koriander
Skjær opp paprika og tomater. Bland ingrediensene til sausen. Server linsene med sausen, stekt gresskar og grønnsaker på toppen.
Oppskrifts-ID: 1313
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer