Bolle med linser og stekt gresskar
Bolle med linser og stekt gresskar

Bolle med linser og stekt gresskar

total tid35 min.
10 min.tilberedningstid
25 min.koketid

En fest for øynene og ganen – denne fargerike og appetittvekkende retten kombinerer stekt gresskar og linser med duftende krydder og grønnsaker i et måltid som utmerker seg i både smak og utseende. Et ideelt valg for en sunn lunsj!

Greit å vite: Denne retten er en del av Meal Prep-serien. Du kan finne de to andre oppskriftene i settet her.

Ingredienser

2 porsjoner
100 g
kokte røde linser
 ½ 
hokkaidogresskar
1 ss
olivenolje
 ½ ts
pepper
 ½ ts
malt ingefær
 ½ ts
malt spisskummen
 ½ 
gul paprika
2 
tomater

Saus:

2 ss
olivenolje
1 ts
cidereddik
1 ts
honning
1 ss
hakket fersk koriander
Næringsinnhold (per porsjon):1518 kJ / 363 kcal
17 gFett
12,5 gProtein
35,7 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

100 g kokte røde linser –  ½  hokkaidogresskar – 1 ss olivenolje –  ½ ts pepper –  ½ ts malt ingefær –  ½ ts malt spisskummen

Legg linsene i en lunsjboks. Skjær gresskaret i skiver og gni det inn med olivenolje, pepper, ingefær og spisskummen. Sett det i stekeovnen ved 200 °C i 25 minutter.

Steg 2

 ½  gul paprika – 2  tomater – 2 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ts cidereddik – 1 ts honning – 1 ss hakket fersk koriander

Skjær opp paprika og tomater. Bland ingrediensene til sausen. Server linsene med sausen, stekt gresskar og grønnsaker på toppen.

Oppskrifts-ID: 1313

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

100 g kokte røde linser – ½ hokkaidogresskar – 1 ss olivenolje – ½ ts pepper – ½ ts malt ingefær – ½ ts malt spisskummen

Legg linsene i en lunsjboks. Skjær gresskaret i skiver og gni det inn med olivenolje, pepper, ingefær og spisskummen. Sett det i stekeovnen ved 200 °C i 25 minutter.

½ gul paprika – 2 tomater – 2 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ts cidereddik – 1 ts honning – 1 ss hakket fersk koriander

Skjær opp paprika og tomater. Bland ingrediensene til sausen. Server linsene med sausen, stekt gresskar og grønnsaker på toppen.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.