Katsu curry

total tid 45 min.
15 min. tilberedningstid
30 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
4 
svinekoteletter eller fileter
1 dl
hvetemel
1 
egg
Vegetabilsk olje til steking

Saus

50 g
smør
2 
finkuttet gulrøtter
1 
finhakket gul løk
 ¼ 
finhakket blomkål
1 ss
karripulver
2 ss
hvetemel
6 dl
kyllingbuljong
2 ss
riseddik
 ¼ 
finrevet spisskål
Vårløk til pynt
Kokt ris

Tilberedning

Steg 1

Kotelettene skal paneres i tre steg: Bland hvetemel, salt og pepper, og vend svinekotelettene i blandingen. Vend deretter kotelettene i en blanding av egg og soyasaus før du vender de i panko/griljermel.

Steg 2

Varm en stekepanne med 1 cm olje. Stek kotelettene i 3-4 minutter på hver side. Ta de ut og la de hvile noen minutter før du skjærer dem i skiver.

Steg 3

Kok ris etter anvisningen på pakken.

Steg 4

Rengjør stekepannen og smelt smøret. Ha i gulrøtter, blomkål og løk. La det steke et par minutter før du har i karripulver. Stek videre til du kjenner det begynner å dufte godt. Ha i hvetemel og rør godt. Tilsett Kikkoman Soyasaus og kyllingbuljong og la det småkoke på lav varme i 15 minutter. Smak til med riseddik, salt, pepper, soyasaus og ekstra karripulver.

Steg 5

Legg ris og spisskål ved siden av hverandre på tallerkenen, hell over currysausen, skjær svinekotelettene i tynne skiver og legg oppå. Pynt med vårløk.

Oppskrifts-ID: 700

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Kotelettene skal paneres i tre steg: Bland hvetemel, salt og pepper, og vend svinekotelettene i blandingen. Vend deretter kotelettene i en blanding av egg og soyasaus før du vender de i panko/griljermel.

Varm en stekepanne med 1 cm olje. Stek kotelettene i 3-4 minutter på hver side. Ta de ut og la de hvile noen minutter før du skjærer dem i skiver.

Kok ris etter anvisningen på pakken.

Rengjør stekepannen og smelt smøret. Ha i gulrøtter, blomkål og løk. La det steke et par minutter før du har i karripulver. Stek videre til du kjenner det begynner å dufte godt. Ha i hvetemel og rør godt. Tilsett Kikkoman Soyasaus og kyllingbuljong og la det småkoke på lav varme i 15 minutter. Smak til med riseddik, salt, pepper, soyasaus og ekstra karripulver.

Legg ris og spisskål ved siden av hverandre på tallerkenen, hell over currysausen, skjær svinekotelettene i tynne skiver og legg oppå. Pynt med vårløk.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.