Katsu curry
Tilberedning
Steg 1
Kotelettene skal paneres i tre steg: Bland hvetemel, salt og pepper, og vend svinekotelettene i blandingen. Vend deretter kotelettene i en blanding av egg og soyasaus før du vender de i panko/griljermel.
Steg 2
Varm en stekepanne med 1 cm olje. Stek kotelettene i 3-4 minutter på hver side. Ta de ut og la de hvile noen minutter før du skjærer dem i skiver.
Steg 3
Kok ris etter anvisningen på pakken.
Steg 4
Rengjør stekepannen og smelt smøret. Ha i gulrøtter, blomkål og løk. La det steke et par minutter før du har i karripulver. Stek videre til du kjenner det begynner å dufte godt. Ha i hvetemel og rør godt. Tilsett Kikkoman Soyasaus og kyllingbuljong og la det småkoke på lav varme i 15 minutter. Smak til med riseddik, salt, pepper, soyasaus og ekstra karripulver.
Steg 5
Legg ris og spisskål ved siden av hverandre på tallerkenen, hell over currysausen, skjær svinekotelettene i tynne skiver og legg oppå. Pynt med vårløk.
Oppskrifts-ID: 700
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer