Rød og grønn pesto pasta med tomat og avokado
Enkel vegetarisk pastaoppskrift servert med en grønn avokadopesto og en rød tomat- og timianpesto.
Ingredienser
Til avokadopestoen
Til tomattimianpesto
Tilberedning
Steg 1
Til avokadopesto, del avokadoen i to, fjern steinen og kjøttet. Vask basilikum og skrell hvitløken.
Steg 2
Bland basilikum, hvitløk, avokadokjøtt, mandler, parmesanost, olivenolje og sitron- eller limejuice. Krydre pestoen med salt, pepper og mirin.
Steg 3
For å lage tomat-timianpesto moser du tomater, parmesan, pinjekjerner, timian, tomatpuré og olivenolje og smaker til med soyasaus, pepper og mirin.
Steg 4
Kok pastaen etter anvisning på pakken og server med de to pestoene.
Tips
For ekstra kremet pesto blander du pestoen med litt pastakokevann.
Pynt med en topping av ristede grønnsaksterninger (f.eks. squash, aubergine, paprika) og/eller med friske urter.
Oppskrifts-ID: 1030
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer