Kyllingvinger i soyasaus og honning
Kyllingvinger i soyasaus og honning

Kyllingvinger i soyasaus og honning

5 1 vurderinger
total tid105 min.
20 min.tilberedningstid
60 min.marineringstid
25 min.koketid

Saftige, klissete kyllingvinger fra grillen, med en aroma av honning og karamelliserte grønnsaker. Så enkelt, så godt!

Ingredienser

2 porsjoner
6 
kyllingvinger
1 ¼ dl
tørr hvitvin
1 ss
honning
3 ss
olivenolje
1 ss
sitronsaft
1 ss
sitronskall
 ½ ts
tørket rosmarin
 ½ ts
tørket timian
2 
fedd knust hvitløk
salt og pepper til smak

Grønnsaker til grilling:

2 
gulrøtter
2 
persillerøtter eller pastinakker
300 g
småpoteter
2 ss
olivenolje
1 ss
honning
 ½ ts
tørket timian
Næringsinnhold (per porsjon):6964 kJ / 1741 kcal
84 gFett
131 gProtein
102 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Legg kyllingvingene i en bolle.

Steg 2

Lag marinaden i en annen bolle: rør sammen vin, Kikkoman Soyasaus, olivenolje, sitronsaft og -skall, honning, tørkede urter, hvitløk og krydder.

Steg 3

Pensle vingene grundig med marinaden og la stå til marinering.

Steg 4

Skrell grønnsakene og del dem i fire.

Steg 5

Legg dem i en bolle og bland godt med Kikkoman Soyasaus, honning, olivenolje og timian. Krydre med salt og pepper.

Steg 6

Legg kyllingvingene og grønnsakene på en forvarmet grill og stek dem på middels høy varme. La vingene steke ca. 10 minutter på hver side, og grønnsakene 25-30 minutter på hver side.

Steg 7

Vend dem av og til.

Oppskrifts-ID: 1109

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Legg kyllingvingene i en bolle.

Lag marinaden i en annen bolle: rør sammen vin, Kikkoman Soyasaus, olivenolje, sitronsaft og -skall, honning, tørkede urter, hvitløk og krydder.

Pensle vingene grundig med marinaden og la stå til marinering.

Skrell grønnsakene og del dem i fire.

Legg dem i en bolle og bland godt med Kikkoman Soyasaus, honning, olivenolje og timian. Krydre med salt og pepper.

Legg kyllingvingene og grønnsakene på en forvarmet grill og stek dem på middels høy varme. La vingene steke ca. 10 minutter på hver side, og grønnsakene 25-30 minutter på hver side.

Vend dem av og til.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.