Fiskepinnerull (Uramaki)
Slik lager du Uramaki sushi med fiskepinner og fargerike ferske grønnsaker.
Ingredienser
Alternativ til Kikkoman Sesamdressing:
Til servering:
Instruksjonsvideoer
Tilberedning
Steg 1
Stek eller frityrstek fiskepinnene.
Steg 2
Legg 1 noriblad på sushimatten.
Steg 3
Fordel sushirisen på den med våte fingre.
Steg 4
Snu helt rundt.
Steg 5
Fordel wasabipasta og majones ned langs midten.
Steg 6
Legg rucola, fiskefingre, rød paprika og agurkstrimler på langs på toppen.
Steg 7
Drypp på med Kikkoman Sesamdressing.
Steg 8
Rull opp rullen.
Steg 9
Vikle inn i plastfoile, fest med sushimatten.
Steg 10
Skjær opp i 8 like store biter.
Steg 11
Vend begge i sesamfrø på to sider.
Steg 12
Garner med karse, majones og Kikkoman Sesamdressing.
Tips:
Når du koker ris, bruk forholdet ris: vann = 1 : 1. Det brukes mindre vann når du tilbereder sushiris enn når du tilbereder konvensjonell ris.
Sushiris (omtrent. 1 kg kokt sushiris)
- 450 g (540 ml) japansk ris
- 450 ml vann
Kok ris først og krydre deretter med
eller eventuelt:
- 70 ml risedikk
- 30 g sukker
- 15 g salt
Oppskrifts-ID: 943
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer