Fiskepinnerull (Uramaki)

total tid 15 min.
5 min. tilberedningstid
10 min. koketid

Slik lager du Uramaki sushi med fiskepinner og fargerike ferske grønnsaker.

Ingredienser

8 porsjoner
2 
fiskepinner (frosne)
Olje til frityrsteking
1 
noriblad
200 g
kokt sushiris
 ½ ts
wasabipasta
2 ts
majones
1 
håndfull rucola
6 
røde paprikastrimler
2 
agurkstrimler
2 ss
ristet sesamfrø

Alternativ til Kikkoman Sesamdressing:

10 g
peanuttsmør
10 g
vann
2 
dråper sesamolje

Til servering:

karse
majones
Næringsinnhold (per porsjon): 588 kJ  /  141 kcal
7,7 g Fett
7 g Protein
10,4 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Stek eller frityrstek fiskepinnene.

Steg 2

Legg 1 noriblad på sushimatten.

Steg 3

Fordel sushirisen på den med våte fingre.

Steg 4

Snu helt rundt.

Steg 5

Fordel wasabipasta og majones ned langs midten.

Steg 6

Legg rucola, fiskefingre, rød paprika og agurkstrimler på langs på toppen.

Steg 7

Drypp på med Kikkoman Sesamdressing.

Steg 8

Rull opp rullen.

Steg 9

Vikle inn i plastfoile, fest med sushimatten.

Steg 10

Skjær opp i 8 like store biter.

Steg 11

Vend begge i sesamfrø på to sider.

Steg 12

Garner med karse, majones og Kikkoman Sesamdressing.

Tips:

Når du koker ris, bruk forholdet ris: vann = 1 : 1. Det brukes mindre vann når du tilbereder sushiris enn når du tilbereder konvensjonell ris.

Sushiris (omtrent. 1 kg kokt sushiris)

  • 450 g (540 ml) japansk ris
  • 450 ml vann

Kok ris først og krydre deretter med

eller eventuelt:

  • 70 ml risedikk
  • 30 g sukker
  • 15 g salt

Oppskrifts-ID: 943

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Stek eller frityrstek fiskepinnene.

Legg 1 noriblad på sushimatten.

Fordel sushirisen på den med våte fingre.

Snu helt rundt.

Fordel wasabipasta og majones ned langs midten.

Legg rucola, fiskefingre, rød paprika og agurkstrimler på langs på toppen.

Drypp på med Kikkoman Sesamdressing.

Rull opp rullen.

Vikle inn i plastfoile, fest med sushimatten.

Skjær opp i 8 like store biter.

Vend begge i sesamfrø på to sider.

Garner med karse, majones og Kikkoman Sesamdressing.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.