Krydret ribbe i eple- og soyamarinade
Aromatisk og velsmakende ribbe er et must på grillfesten. Den søte eple- og soyamarinaden med et snev av krydder er ideell for alle typer svinekjøtt og fjærfe.
Tilberedning
Steg 1
Hell soyasausen og juicen i en kasserolle. Tilsett krydder og sukker, gi et oppkok. Tilsett deretter raspet ingefær og hvitløk. Trekk kasserollen av platen og la den stå til avkjøling.
Steg 2
Trekk membranen av ribben. Dekk kjøttet med marinade og la stå til marinering i 1 time.
Steg 3
Forvarm grillen til middels høy temperatur og stek ribben i 10-15 minutter på hver side. Pensle av og til med marinade. Pakk deretter ribben i aluminiumsfolie og la den steke i ytterligere 30-40 minutter til den er mør.
Oppskrifts-ID: 1110
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer