Fiskesuppe med torsk og reker
Fiskesuppe med torsk og reker

Fiskesuppe med torsk og reker

total tid30 min.
10 min.tilberedningstid
20 min.koketid

En nydelig, mektig og kremete tomatsuppe full av mør torsk og saftige reker. Dette er et varmende og mettende måltid som byr på en mengde spennende smaker.

Greit å vite: Denne retten er en del av Meal Prep-serien. Du kan finne de to andre oppskriftene i settet her.

Ingredienser

2 porsjoner
1 ss
smør
3 
fedd hvitløk
 ¼ 
gul paprika
 ½ 
chilipepper
500 g
silte tomater
1 liter
grønnsakskraft
200 g
reker
300 g
torskefilet
 ½ 
lime
1 dl
kokosmelk
1 bunt
persille eller koriander
Næringsinnhold (per porsjon):1888 kJ / 451 kcal
21 gFett
56 gProtein
18 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

1 ss smør – 3  fedd hvitløk –  ¼  gul paprika –  ½  chilipepper

Skrell og hakk hvitløk. Skjær paprika og chilipepper i små terninger. Smelt smøret i en stekepanne på middels varme. Ha grønnsakene oppi pannen og stek i 1 minutt.

Steg 2

500 g silte tomater – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 liter grønnsakskraft

Varm opp grønnsakskraften. Hell i de silte tomatene og Kikkoman Soyasaus. La det småkoke i 10 minutter.

Steg 3

200 g reker – 300 g torskefilet –  ½  lime – 1 dl kokosmelk – 1 bunt persille eller koriander

Hakk persille eller koriander. Pill rekene og fjern halene. Skjær torsken i store terninger. Ha torsken oppi suppen, tilsett deretter rekene 5 minutter senere. Kok i ytterligere 5 minutter. Krydre med limesaft og kokosmelk. Server med hakket persille eller koriander.

Oppskrifts-ID: 1301

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

1 ss smør – 3 fedd hvitløk – ¼ gul paprika – ½ chilipepper

Skrell og hakk hvitløk. Skjær paprika og chilipepper i små terninger. Smelt smøret i en stekepanne på middels varme. Ha grønnsakene oppi pannen og stek i 1 minutt.

500 g silte tomater – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 liter grønnsakskraft

Varm opp grønnsakskraften. Hell i de silte tomatene og Kikkoman Soyasaus. La det småkoke i 10 minutter.

200 g reker – 300 g torskefilet – ½ lime – 1 dl kokosmelk – 1 bunt persille eller koriander

Hakk persille eller koriander. Pill rekene og fjern halene. Skjær torsken i store terninger. Ha torsken oppi suppen, tilsett deretter rekene 5 minutter senere. Kok i ytterligere 5 minutter. Krydre med limesaft og kokosmelk. Server med hakket persille eller koriander.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.