

Fiskesuppe med torsk og reker
En nydelig, mektig og kremete tomatsuppe full av mør torsk og saftige reker. Dette er et varmende og mettende måltid som byr på en mengde spennende smaker.
Tilberedning
Steg 1

1 ss smør – 3 fedd hvitløk – ¼ gul paprika – ½ chilipepper
Skrell og hakk hvitløk. Skjær paprika og chilipepper i små terninger. Smelt smøret i en stekepanne på middels varme. Ha grønnsakene oppi pannen og stek i 1 minutt.
Steg 2

500 g silte tomater – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 liter grønnsakskraft
Varm opp grønnsakskraften. Hell i de silte tomatene og Kikkoman Soyasaus. La det småkoke i 10 minutter.
Steg 3

200 g reker – 300 g torskefilet – ½ lime – 1 dl kokosmelk – 1 bunt persille eller koriander
Hakk persille eller koriander. Pill rekene og fjern halene. Skjær torsken i store terninger. Ha torsken oppi suppen, tilsett deretter rekene 5 minutter senere. Kok i ytterligere 5 minutter. Krydre med limesaft og kokosmelk. Server med hakket persille eller koriander.
Oppskrifts-ID: 1301
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer