Potet-avokadosalat med wasabi
total tid60 min.
Ingredienser
4 porsjoner
1 kg
poteter, skåret i runde skiver eller terninger
1 ts
wasabipasta
125 ml
majones
1 ss
sitronsaft
1 ts
sennep (f.eks. dijonsennep)
1 klype
klype salt og sukker
2
avokadoer, skrellet og uten sten, i terninger
5
hardkokte egg, hakket
125 g
forvellet selleri, hakket
125 g
vårløk, hakket
–
Næringsinnhold (per porsjon):2715 kJ / 648 kcal
41,4 gFett
17,5 gProtein
56,2 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Ha potetene i en kasserolle, fyll på vann til potetene er dekket, og kok opp under lokk. Skru ned varmen og la potetene koke til de er passe møre. Hell av potetvannet, skyll potetene med kaldt vann og la dem avkjøles ved romtemperatur.
Steg 2
Bland majones, Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus, wasabi, sitronsaft, sennep, salt og sukker. Vend potet, avokado, egg, selleri og vårløk i majonesblandingen.
Steg 3
Server med godt brød.
Tips:
Wasabi kan byttes ut mot revet pepperrot, og du kan bruke poteter som er til overs fra dagen før.
Oppskrifts-ID: 233
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer