Potet-avokadosalat med wasabi

total tid 60 min.

Ingredienser

4 porsjoner
1 kg
poteter, skåret i runde skiver eller terninger
1 ts
wasabipasta
125 ml
majones
1 ss
sitronsaft
1 ts
sennep (f.eks. dijonsennep)
1 klype
klype salt og sukker
2 
avokadoer, skrellet og uten sten, i terninger
5 
hardkokte egg, hakket
125 g
forvellet selleri, hakket
125 g
vårløk, hakket
Næringsinnhold (per porsjon): 2715 kJ  /  648 kcal
41,4 g Fett
17,5 g Protein
56,2 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Ha potetene i en kasserolle, fyll på vann til potetene er dekket, og kok opp under lokk. Skru ned varmen og la potetene koke til de er passe møre. Hell av potetvannet, skyll potetene med kaldt vann og la dem avkjøles ved romtemperatur.

Steg 2

Bland majones, Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus, wasabi, sitronsaft, sennep, salt og sukker. Vend potet, avokado, egg, selleri og vårløk i majonesblandingen.

Steg 3

Server med godt brød.

Tips:

Wasabi kan byttes ut mot revet pepperrot, og du kan bruke poteter som er til overs fra dagen før.

Oppskrifts-ID: 233

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Ha potetene i en kasserolle, fyll på vann til potetene er dekket, og kok opp under lokk. Skru ned varmen og la potetene koke til de er passe møre. Hell av potetvannet, skyll potetene med kaldt vann og la dem avkjøles ved romtemperatur.

Bland majones, Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus, wasabi, sitronsaft, sennep, salt og sukker. Vend potet, avokado, egg, selleri og vårløk i majonesblandingen.

Server med godt brød.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.