Kyllingwok med ananas og chili
Nyt den perfekte balansen av søtt og syrlig med denne kjappe og enkle kyllingwoken med ananas, piffet opp med spicy chili.
Ingredienser
Marinade:
Grønnsaker:
Garnityr:
Tilberedning
Steg 1
Skjær kyllingen i terninger. Tilsett Kikkoman Soyasaus, sukker, malt spisskummen, raspet ingefær og limesaft. Bland godt og mariner i ca. 30 minutter.
Steg 2
Skjær løken i tynne skiver. Finhakk eller rasp ingefæren. Hakk chilipepperen. Skjær ananasen i store terninger, paprikaen i terninger eller ruter, og gulroten i halvmåner. Hakk korianderen.
Steg 3
Varm opp litt olje i pannen. Tilsett kyllingen og stek på høy varme til den begynner å bli brun. Tilsett løk, gulrot, ingefær, ananas og chilipepper, og wokk i ca. 1 minutt. Tilsett brunt sukker og vent til det karamelliseres. Tilsett paprikaene og bland alt godt sammen. Wokk i 1-2 minutter. Til slutt tilsetter du Kikkoman Soyasaus og lar det koke til overflødig væske fordamper.
Steg 4
Server med fersk koriander og lime.
Oppskrifts-ID: 1398
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer