Pikante biter stekt laks med ponzu

Ingredienser

4 porsjoner
200 g
fersk laks
1 klype
vårløk
80 g
reddik
2 
hvitløkfedd
1 ss
olivenolje
Shichimi-krydder eller chili

Tilberedning

Steg 1

Skjær laksen i et regelmessig stykke – som for sashimi. Strø litt salt over. Skjær hvitløken i skiver og stek den sprø. Vask reddiken, skjær den i terninger og purer den med ponzu-sausen.

Steg 2

Varm olje i en stekepanne og bråstek laksen kort på begge sider (slik at bare overflaten blir ferdigstekt). Hev laksen ut av stekepannen og la den avkjøle litt. Skjær laksen i strimler og anrett disse på et fat.  Garner med finskårne vårløkringer og hvitløkchips og drypp Kikkoman Ponzu sitron soyasaus over fisken. Server med ponzu-reddik-dip.

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Oppskrifts-ID: 321

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær laksen i et regelmessig stykke – som for sashimi. Strø litt salt over. Skjær hvitløken i skiver og stek den sprø. Vask reddiken, skjær den i terninger og purer den med ponzu-sausen.

Varm olje i en stekepanne og bråstek laksen kort på begge sider (slik at bare overflaten blir ferdigstekt). Hev laksen ut av stekepannen og la den avkjøle litt. Skjær laksen i strimler og anrett disse på et fat.  Garner med finskårne vårløkringer og hvitløkchips og drypp Kikkoman Ponzu sitron soyasaus over fisken. Server med ponzu-reddik-dip.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.