

Pikante biter stekt laks med ponzu
Tilberedning
Steg 1
Skjær laksen i et regelmessig stykke – som for sashimi. Strø litt salt over. Skjær hvitløken i skiver og stek den sprø. Vask reddiken, skjær den i terninger og purer den med ponzu-sausen.
Steg 2
Varm olje i en stekepanne og bråstek laksen kort på begge sider (slik at bare overflaten blir ferdigstekt). Hev laksen ut av stekepannen og la den avkjøle litt. Skjær laksen i strimler og anrett disse på et fat. Garner med finskårne vårløkringer og hvitløkchips og drypp Kikkoman Ponzu sitron soyasaus over fisken. Server med ponzu-reddik-dip.
Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.
Oppskrifts-ID: 321
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer

![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















