Stekt kylling med aubergine og cashewnøtter
Rask middag? Stekt kylling med aubergine er lett å like!
Ingredienser
Til topping:
Tilberedning
Steg 1
Kok opp vann i en wokpanne eller stekepanne.
Steg 2
Ha kyllingen i vannet og kok i ca. 12 minutter. Legg kyllingen deretter i et dørslag og la vannet renne av. Skyll wokpannen og tørk den ren.
Steg 3
Varm opp 3 ss olje i wokpannen og stek auberginen. Tilsett soppen og stek raskt.
Steg 4
Tilsett vårløk og rødløk og stek kort. Sett grønnsakene til side.
Steg 5
Ha resten av oljen i pannen og stek kyllingkjøttet raskt til det får farge, sett det deretter til side.
Steg 6
Ha hvitløk og ingefær i pannen og stek til hvitløken er blank.
Steg 7
Tilsett kyllingen igjen og rør sammen.
Steg 8
Tilsett grønnsakene og stek kort.
Steg 9
Tilsett østerssaus, Kikkoman soyasaus og Kikkoman ristet sesamolje og bland godt sammen.
Steg 10
Vend inn halvparten av cashewnøttene. Press over saften av lime.
Steg 11
Topp med koriander, resten av cashewnøttene og vårløk.
Tips:
Det er viktig med høy temperatur når du tilbereder wok. Vær forsiktig når oljen er varm – fuktige ingredienser kan få oljen til å flamme opp.
Lag wok i porsjoner når du skal lage store mengder – da får du best resultat.
Oppskrifts-ID: 930
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer