Grillet laks med Ponzumarinade
Ingredienser
Grillede grønnsaker:
Grilled watermelon:
Tilberedning
Steg 1
Riv appelsinskall med et fint rivjern og sett det til side. Del appelsin i to og press saften i en bolle, ha i Kikkoman soyasaus og ponzu og bland godt. Vask laksen og skjær den i 200 g store stykker. Legg laksen i bollen med marinaden (med skinnet opp) og la den marinere i 30 minutter.
Steg 2
Dressing til grønnsakene: Rør ponzusausen sammen med olivenolje, oregano og pepper. Del cherrytomater i to, skjær squash og løk i skiver og legg dem sammen med soppen i en skål. Drypp dressingen over grønnsakene og grill i noen minutter på begge sider. Grill vannmelonskivene direkte på grillen og drypp over ponzusaus.
Steg 3
Ta laksen ut av marinaden og tørk av med tørkerull. Legg den på grillen (med skinnet ned) og grill til skinnet er sprøtt. Grill deretterden andre siden i 2--3 minutter. Server med grillede grønnsaker og vannmelon.
Oppskrifts-ID: 217
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer