Lasagne med linser og grønnsaker i soyasaus, toppet med parmesan og svarte sesamfrø
Lasagne med linser og grønnsaker i soyasaus, toppet med parmesan og svarte sesamfrø

Lasagne med linser og grønnsaker i soyasaus, toppet med parmesan og svarte sesamfrø

4,6 23 vurderinger
total tid65 min.
10 min.tilberedningstid
55 min.koketid

Oppdag en ny og spennende variant av lasagne med linser og grønnsaker i en soyasaus breddfull av umami. Alt toppes med parmesanost og sesamfrø. Denne retten vil du bare ha mer av!

Ingredienser

2 porsjoner
80 g
løk
1 
hvitløksfedd
40 g
gulrot
200 dl
tomato purée
2 dl
tomatpuré
150 dl
water
1 ½ dl
vann
40 g
frosne grønne erter
150 g
røde linser
20 dl
rapeseed oil
0,2 dl
rapsolje
200 g
lasagneplater
40 g
revet parmesanost
80 g
fast mozzarellaost

Garnityr:

1 ss
svarte sesamfrø
Næringsinnhold (per porsjon):4383 kJ / 1047 kcal
36,4 gFett
127,3 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

80 g løk – 1  hvitløksfedd – 40 g gulrot – 200 dl tomato purée – 2 dl tomatpuré – 150 dl water – 1 ½ dl vann – 60 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus0,6 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus40 g frosne grønne erter – 150 g røde linser – 20 dl rapeseed oil – 0,2 dl rapsolje

Finhakk løk og hvitløk, skjær gulroten i terninger, og stek deretter grønnsakene i olje i 5 minutter. Tilsett deretter tomatpuré, vann, Kikkoman Soyasaus, grønne erter og linser. Kok i ca. 10 minutter til linsene er myke.

Steg 2

200 g lasagneplater – 40 g revet parmesanost – 80 g fast mozzarellaost – 1 ss svarte sesamfrø

Smør et tynt lag av sausen fra steg 1 på bunnen av ovnsformen, dekk med et lag lasagneplater, og gjenta prosessen med mer saus. Dryss parmesan og revet mozzarella på det øverste laget med saus. Stek i ovnen ved 180 °C i 20 minutter.
Server den varm lasagnen på et fat og garner med svarte sesamfrø.

Tips:

Istedenfor linser kan du bruke hirse eller bulgur.

Oppskrifts-ID: 1370

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

80 g løk – 1 hvitløksfedd – 40 g gulrot – 200 dl tomato purée – 2 dl tomatpuré – 150 dl water – 1 ½ dl vann – 60 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus0,6 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus40 g frosne grønne erter – 150 g røde linser – 20 dl rapeseed oil – 0,2 dl rapsolje

Finhakk løk og hvitløk, skjær gulroten i terninger, og stek deretter grønnsakene i olje i 5 minutter. Tilsett deretter tomatpuré, vann, Kikkoman Soyasaus, grønne erter og linser. Kok i ca. 10 minutter til linsene er myke.

200 g lasagneplater – 40 g revet parmesanost – 80 g fast mozzarellaost – 1 ss svarte sesamfrø

Smør et tynt lag av sausen fra steg 1 på bunnen av ovnsformen, dekk med et lag lasagneplater, og gjenta prosessen med mer saus. Dryss parmesan og revet mozzarella på det øverste laget med saus. Stek i ovnen ved 180 °C i 20 minutter.
Server den varm lasagnen på et fat og garner med svarte sesamfrø.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.