Lasagne med linser og grønnsaker i soyasaus, toppet med parmesan og svarte sesamfrø
Oppdag en ny og spennende variant av lasagne med linser og grønnsaker i en soyasaus breddfull av umami. Alt toppes med parmesanost og sesamfrø. Denne retten vil du bare ha mer av!
Tilberedning
Steg 1
80 g løk – 1 hvitløksfedd – 40 g gulrot – 2 dl tomatpuré – 1 ½ dl vann – 0,6 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 40 g frosne grønne erter – 150 g røde linser – 0,2 dl rapsolje
Finhakk løk og hvitløk, skjær gulroten i terninger, og stek deretter grønnsakene i olje i 5 minutter. Tilsett deretter tomatpuré, vann, Kikkoman Soyasaus, grønne erter og linser. Kok i ca. 10 minutter til linsene er myke.
Steg 2
200 g lasagneplater – 40 g revet parmesanost – 80 g fast mozzarellaost – 1 ss svarte sesamfrø
Smør et tynt lag av sausen fra steg 1 på bunnen av ovnsformen, dekk med et lag lasagneplater, og gjenta prosessen med mer saus. Dryss parmesan og revet mozzarella på det øverste laget med saus. Stek i ovnen ved 180 °C i 20 minutter.
Server den varm lasagnen på et fat og garner med svarte sesamfrø.
Tips:
Istedenfor linser kan du bruke hirse eller bulgur.
Oppskrifts-ID: 1370
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer