Sursøt grønnsakswok
Sursøt grønnsakswok

Sursøt grønnsakswok

total tid20 min.
10 min.tilberedningstid
10 min.koketid

Med sin søte og syrlige soyaglasur bugner denne grønnsaksretten av smak. Perfekt både som hovedrett og tilbehør, og du kan fritt velge dine favorittgrønnsaker til denne allsidige kreasjonen!

Ingredienser

2 porsjoner
 ½ 
rød paprika
 ½ 
gul paprika
1 håndfull
sukkererter
50 g
frosne edamamebønner eller frosne erter
150 g
squash
1 
gulrot
1 
purreløk (kun den hvite delen)
150 g
brokkolini
150 g
blomkål
 ½ bunt
vårløk
Matolje (f.eks. rapsolje)

Saus:

3 
hvitløksfedd
3 cm
fersk ingefær
1 ss
honning
1 ss
limesaft
1 dl
ketchup

Garnityr:

 ½ håndfull
peanøtter eller sesamfrø (valgfritt)
Næringsinnhold (per porsjon):1951 kJ / 466 kcal
19 gFett
21 gProtein
55 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær paprikaen i firkanter, squashen i halvmåner, gulroten i staver og purreløken i skiver. Del brokkoli og blomkål i like store buketter. Skjær vårløken i tynne skiver.

Steg 2

Rasp hvitløk og ingefær oppi en bolle. Tilsett honning, limesaft, Kikkoman Soyasaus og ketchup og bland godt.

Steg 3

Varm opp litt olje i en panne og tilsett gulrot og purreløk. Wokk i ca. 1 minutt. Tilsett paprikaene, squash, brokkoli, blomkål, frosne erter (eller edamamebønner), vårløk og sukkererter og wokk i 3-5 minutter. Tilsett sausen og bland godt. Wokk i ytterligere 1-2 minutter.

Steg 4

Dryss over peanøtter eller sesamfrø og server.

Oppskrifts-ID: 1393

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær paprikaen i firkanter, squashen i halvmåner, gulroten i staver og purreløken i skiver. Del brokkoli og blomkål i like store buketter. Skjær vårløken i tynne skiver.

Rasp hvitløk og ingefær oppi en bolle. Tilsett honning, limesaft, Kikkoman Soyasaus og ketchup og bland godt.

Varm opp litt olje i en panne og tilsett gulrot og purreløk. Wokk i ca. 1 minutt. Tilsett paprikaene, squash, brokkoli, blomkål, frosne erter (eller edamamebønner), vårløk og sukkererter og wokk i 3-5 minutter. Tilsett sausen og bland godt. Wokk i ytterligere 1-2 minutter.

Dryss over peanøtter eller sesamfrø og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.