Sursøt grønnsakswok
Med sin søte og syrlige soyaglasur bugner denne grønnsaksretten av smak. Perfekt både som hovedrett og tilbehør, og du kan fritt velge dine favorittgrønnsaker til denne allsidige kreasjonen!
Ingredienser
Saus:
Garnityr:
Tilberedning
Steg 1
Skjær paprikaen i firkanter, squashen i halvmåner, gulroten i staver og purreløken i skiver. Del brokkoli og blomkål i like store buketter. Skjær vårløken i tynne skiver.
Steg 2
Rasp hvitløk og ingefær oppi en bolle. Tilsett honning, limesaft, Kikkoman Soyasaus og ketchup og bland godt.
Steg 3
Varm opp litt olje i en panne og tilsett gulrot og purreløk. Wokk i ca. 1 minutt. Tilsett paprikaene, squash, brokkoli, blomkål, frosne erter (eller edamamebønner), vårløk og sukkererter og wokk i 3-5 minutter. Tilsett sausen og bland godt. Wokk i ytterligere 1-2 minutter.
Steg 4
Dryss over peanøtter eller sesamfrø og server.
Oppskrifts-ID: 1393
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer